Brother BR-V3LEVK1

de la 11 329.00 lei (2 magazine)
Descoperiti secretele broderiei cu noua masina de brodat Brother Innovis V3 Limited edition, care are  227 de modele de broderii, o arie de brodare de 300mm x 200mm, viteza de brodare este de 1050 impunsaturi/minut. De asemenea beneficiati de taiere automata de fir, infilare automata a acului, tensionare automata, port USB pentru conectare la calculator, indicator LED, ecran mare LCD cu touch-screen, iluminare cu LED. Specificatii: - aria mare de brodare 300 x 200mm - indicato ...

Descriere


Brother BR-V3LEVK1

Descoperiti secretele broderiei cu noua masina de brodat Brother Innovis V3 Limited edition, care are  227 de modele de broderii, o arie de brodare de 300mm x 200mm, viteza de brodare este de 1050 impunsaturi/minut. De asemenea beneficiati de taiere automata de fir, infilare automata a acului, tensionare automata, port USB pentru conectare la calculator, indicator LED, ecran mare LCD cu touch-screen, iluminare cu LED. Specificatii: - aria mare de brodare 300 x 200mm - indicator LED - viteza de brodare de 1050 impunsaturi/minut - are 227 de modele de broderii - 17 fonturi de monograma cu alfabet complet - USB Host – pentu stick de memorie - USB slave – pentru conectarea masinii la calculator - sistem automat de introducere a atei in ac - taierea automata a atei - functia de ” electric sleep mode” – atunci cand masina nu mai este folosita intra intr-o stare de repaus sau de pauza, fara a se stinge. In acest fel consumati si mai putin curent. - ecran mare LCD cu touch-screen - 4 zone de iluminare LED Accesorii incluse: gherghef 20 x 20 cm, gherghef 30 x 20 cm, piciorus pentru brodat, set de ace, bobine de rezerva (10 buc), cutter pentru fire, foarfeca, opritoare de papiote, surubelnite (3 buc, mare, mica si surubelnita disc), creion pentru ecranul LCD, perie pentru curatare scame si resturi de materiale, plasa pentru papiote (impotriva desirarii atei), cablu USB, manual de utilizare in limba romana foarte bine structurat.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother BR-V3LEVK1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother BR-V3LEVK1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.