Britax Römer DUALFIX 2 R Moonlight Blue

1 915.99 lei
(1 magazin)
Indiferent daca este orientat spre înainte sau spre spate, DUALFIX2 R va ofera flexibilitate totala. Cu functia de rotire 360 °, plasarea si valorificarea copilului este simplitatea însasi. La fel ca si schimbarea pozitiei de la spate la înainte. O revolutie în exploatare La apasarea unui buton, DUALFIX2 R poate fi îndreptat spre usa deschisa a autovehiculului, facilitând asezarea copilului pe scaun fi fixarea centurilor. Apoi, întoarceti scaunul înapoi în pozitia doritia ...

Descriere


Britax Römer DUALFIX 2 R Moonlight Blue

Indiferent daca este orientat spre înainte sau spre spate, DUALFIX2 R va ofera flexibilitate totala. Cu functia de rotire 360 °, plasarea si valorificarea copilului este simplitatea însasi. La fel ca si schimbarea pozitiei de la spate la înainte.

O revolutie în exploatare 

La apasarea unui buton, DUALFIX2 R poate fi îndreptat spre usa deschisa a autovehiculului, facilitând asezarea copilului pe scaun fi fixarea centurilor. Apoi, întoarceti scaunul înapoi în pozitia doritia pâna când acesta se blocheaza în pozitie si sunteti gata sa faceti o miscare.
 
Schimbati directia într-o rotatie 
DUALFIX2 R va indica întotdeauna în directia cea buna. Puteti folosi scaunul cu pâna la 18 kg în directia spre spate, iar bara de recul ofera protectie sporita pentru picioare. Sau puteti roti scaunul cu fata în fata, la apasarea unui buton, imediat ce copilul dvs. este suficient de mare.
 
Fabricat pentru confort total 
Indiferent daca copilul dvs. doreste sa vada cu curiozitate lumea sau sa doarmi linistit pe scaun, DUALFIX2 R cu pozitiile multiple de înclinare poate fi ajustat în pozitia cea mai confortabila pentru copilul dumneavoastra. Chiar si atunci când esti în miscare.
Specificatii Produs
 
 
 
Caracteristici:
   INDEPARTAREA RAPIDA A HUSEI
Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.
 
   ORIENTARE SPRE SPATE EXTINSA 
Scaunele auto orientate spre spate ofera cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni frontale - cel mai frecvent tip de accident pe sosea.Intr-o coliziune frontala cu un scaun orientat spre spate, fortele de lovire sunt indreptate catre spatele scaunului, in timp ce energia ramasa este imprastiata uniform pe cap, gat si partea superioara a corpului. Cu un scaun orientat spre fata, energia impactului este distribuita diferit intre structura scaunului si sistemul de retinere- ceea ce poate avea ca rezultat o mare influenta asupra corpului copilului. Recomandam ca copiii sa calatoreasca cu fata spre spate cat mai mult timp posibil.
   
   MULTIPLE POZITII DE INCLINARE 
Mentinerea confortabila a copilului în timpul calatoriilor este o necesitate. De aceea, acest scaun a fost proiectat cu mai multe pozitii înclinate, orientate spre înainte si spre spate, pe care le puteti  ajusta usor - oferind o calatorie fara stres cu un copil fericit. 
  
   PERNITE TORACICE PERFORMANTE DIN NEOPREN 
Noile noastre pernite toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Acestea ajuta la reducerea miscarii copilului in caz de coliziune si la imbunatatirea confortului centurii in 5 puncte. In plus, pot fi usor indepartate pentru spalare fara a deranja centura. 
 
   SISTEMUL PIVOT LINK 
Incazul unui impact, sistemul patentat Pivot Link directioneaza forta in jos, inspre scaunul vehiculului si apoi spre fata, mai usor -reducand considerabil riscul ranirii capului si gatului.
 
   ARIPI DE PROTECTIE ADANCITE
Aripile noastre late, moi, captusite actioneaza ca o protectie cocon care ajuta la absorbtia fortei dintr-o parte impact, reducând riscul de vatamare a copilului. 
   
   TETIERA SI CENTURA USOR DE REGLAT
Tetiera si centura pot fi ajustate cu usurinta cu o mana pentru a se potrivi inaltimii copilului. Înainte de a va pozitiona copilul in scaun, asigurati-va ca tetiera se afla în pozitia corecta -chiar deasupra umerilor.  
 
   CENTURA DE SIGURANTA IN 5 PUNCTE 
Noi credem ca centura de siguranta in 5 puncte reprezinta cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun de masina pentru ca va tine copilul in siguranta. In caz de coliziune, centura distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul de toate directiile de impact. 
 
   PICIOR DE SPRIJIN AJUSTABIL PE INALTIME
Piciorulde sprijin ofera o stabilitate suplimentara pentru scaunul auto prin intermediul podelei vehiculului. Ea minimizeaza miscarea de inclinare si rotatie si reduce fortele de miscare spre fata exercitate asupra copilului dumneavoastra intr-o situatie de accident, ajutand la protejarea acestora. Pentru o instalare sigura, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi cu cea mai buna inaltime pentru masina dumneavoastra. Indicatorul, usor de citit, va arata cand piciorul de sprijin este pozitionat ferm pe podeaua autovehiculului.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Britax Römer DUALFIX 2 R Moonlight Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Britax Römer DUALFIX 2 R Moonlight Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.