Brita Sticla filtranta pentru apa Fill&Go Vital (albastra) -

Brita Sticla filtranta pentru apa Fill&Go Vital (albastra) -
oferte de la
65.00 lei

(3 magazine)
BRITA s-a gandit la toate cand a inventat sticla filtranta de apa Fill&Go Active! Dupa cum ii spune numele (Fill&Go – “umpli&pleci”), sticla iti permite sa te hidratezi optim cu apa curata si proaspata oricand si sa fii activ. O poti lua cu tine la jogging, la plimbare, in parc cu bicicleta, in sala de fitness sau la cursurile de dans. Oriunde ai nevoie sa te hidratezi si sa fii flexibil, acolo este binevenita si sticla filtranta de apa Fill&Go Ac ...

Descriere - Brita Sticla filtranta pentru apa Fill&Go Vital (albastra) -


BRITA s-a gandit la toate cand a inventat sticla filtranta de apa Fill&Go Active! 

Dupa cum ii spune numele (Fill&Go – “umpli&pleci”), sticla iti permite sa te hidratezi optim cu apa curata si proaspata oricand si sa fii activ. O poti lua cu tine la jogging, la plimbare, in parc cu bicicleta, in sala de fitness sau la cursurile de dans. Oriunde ai nevoie sa te hidratezi si sa fii flexibil, acolo este binevenita si sticla filtranta de apa Fill&Go Active! 

Principiul de filtrare al sticlei este acelasi cu al canilor filtrante BRITA, precum si beneficiile, cu un avantaj in plus: mobilitatea. (In cazul sticlei Fill&Go Active apa este filtrata prin disc atunci cand o bei, iar in cazul canii filtrante BRITA apa trece prin filtru si ajunge in carafa, filtrata.) 

Cu alte cuvinte, tehnologia performanta de filtrare BRITA este pusa in miscare, pentru ca ai libertatea sa iei sticla cu tine oriunde si oricand: o reumpli cu apa potabila (de la robinet, de exemplu) pe care o bei proaspat filtrata. 

Cu ajutorul discurilor filtrante BRITA, special concepute si adaptate pentru sticla filtranta Fill&Go, apa potabila de la robinet ajunge in cea mai buna forma: fara gust si miros de clor, fara impuritati, fara calcar si metale grele (cuprul, plumbul) in exces. 

Rezistenta si usoara in acelasi timp, sticla Fill&Go Active este fabricata din plastic de inalta calitate, fara BPA, estemaleabila si a fost certificată ca îndeplinind standardele de siguranță alimentară de către Institutul pentru Inspecții Tehnice din Germania. Aceasta are un dublu rol: de filtrare si depozitare a apei potabile de la robinet. 

Foarte practica, are capacitatea 600 ml, inaltimea de 22 cm si diametrul de 7,2 cm, gasindu-si fara probleme un loc in geanta, ghiozdan etc., dar si in spatiile standard de sustinere a recipientelor (in masina, de exemplu). 

De asemenea, produsul este solutia de hidratare economica, fiind nevoie sa schimbi discul filtrant doar o data pe luna sau dupa 150L filtrati (sticla este reutilizabila), si in acelasi timp adopti o atitudine ecologica, protejand mediul inconjurator de peturi foarte greu degradabile. 

Sticlele sunt si un accesoriu chic gratie designului, dar si faptului ca sunt disponibile in mai multe culori (albastru, roz, mov si verde), putand fi usor diferentiate de catre fiecare membru al familiei. 

Produsul se poate curata si la masina de spalat vase (la temperatura maxima de 50°C). 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brita Sticla filtranta pentru apa Fill&Go Vital (albastra) - de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brita Sticla filtranta pentru apa Fill&Go Vital (albastra) - sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.