Brit Senior cu Miel si Orez, 3 kg

Brit Care Senior All Breed Miel si Orez este o hrana uscata Super Premium fara cereale destinata cainilor seniori de orice talie si rasa. Formula hipoalergenica previne alergiile si intolerantele alimentare. Continutul ridicat de proteine si cel scazut de grasimi fac din aceasta hrana uscata una usor de digerat, reducand riscul obezitatii. Aportul echilibrat de Omega-3 si Omega-6 protejeaza sistemul vascular iar vitamina E ajuta la incetinirea imbatranirii celulare. Ingred ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Brit Senior cu Miel si Orez, 3 kg

Brit Care Senior All Breed Miel si Orez este o hrana uscata Super Premium fara cereale destinata cainilor seniori de orice talie si rasa. Formula hipoalergenica previne alergiile si intolerantele alimentare. Continutul ridicat de proteine si cel scazut de grasimi fac din aceasta hrana uscata una usor de digerat, reducand riscul obezitatii. Aportul echilibrat de Omega-3 si Omega-6 protejeaza sistemul vascular iar vitamina E ajuta la incetinirea imbatranirii celulare.

Ingrediente: faina din carne de miel orez grasime de pui (conservata cu tocoferoli) ulei de somon arome naturale drojdie de bere mere uscate minerale carcase de crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina – 260 mg/kg) extract de cartilagii (sursa de condroitina – 160 mg/kg) manan-oligozaharide (150 mg/kg) fructo-oligozaharide (100 mg/kg) extract de yucca schidigera (80 mg/kg)

Analiza medieAditivi nutritionali
Proteine25 %Vitamina A20000 UI
Grasimi12 %Vitamina D31500 UI
Umiditate10 %Vitamina E (alfatocoferoli)7500 mg
Cenusa65 %Zinc70 mg
Fibre4 %Fier80 mg
Calciu1 5 %Mangan36 mg
Fosfor1 %Iod0 65 mg
Energie metabolizabila3842 kcal/kgCupru20 mg


Seleniu0 2 mg


Biotina0 6 mg


Clorura de colina600 mg


Acid folic0 5 mg


Pantotenat de calciu10 mg


Vitamina B14 mg


Vitamina B120 04 mg


Vitamina B25 mg


Vitamina B64 mg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brit Senior cu Miel si Orez, 3 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brit Senior cu Miel si Orez, 3 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.