Brit Plic cu Pui si Rata 80g

Brit Care Cat cu Pui si Rata este o hrana umeda super premium destinata pisicilor adulte, ce asigura o digestie optima si previne intolerantele alimentare datorita continutului sau in ingrediente naturale, hipoalergenice. Brit Care asigura bunastarea si sanatatea pisicilor prin calitatile ingredientelor esentiale alese. Ingrediente Pui 42%, rata 5%, orez, amidon modificat, ulei, ton, apa. Compozitie analitica Proteine 12%, grasime 1%, cenusa 1.5%, umiditate 84%. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Brit Plic cu Pui si Rata 80g

Brit Care Cat cu Pui si Rata este o hrana umeda super premium destinata pisicilor adulte, ce asigura o digestie optima si previne intolerantele alimentare datorita continutului sau in ingrediente naturale, hipoalergenice. Brit Care asigura bunastarea si sanatatea pisicilor prin calitatile ingredientelor esentiale alese.
Ingrediente
Pui 42%, rata 5%, orez, amidon modificat, ulei, ton, apa.
Compozitie analitica
Proteine 12%, grasime 1%, cenusa 1.5%, umiditate 84%.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brit Plic cu Pui si Rata 80g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brit Plic cu Pui si Rata 80g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.