Bridgestone Driveguard RFT 225/40 R18 92Y

de la 512.46 lei (3 magazine)
Bridgestone DriveGuard Bridgestone DriveGuard este un cauciuc pentru toate anotimpurile creat pentru a vă permite să conduceţi pe o distanţă de până la 80 de kilomentri în cazul în care aveț i o pană de cauciuc. Cauciucuri pentru furgonete ș i CUV Nu există niciodată un moment potrivit pentru a avea o pană de cauciuc. De aceea vă oferim cauciucurile runflat DriveGuard pentru furgonete ș i CUV-uri. Acum, puteţi sta liniştiţi ştiind că pute ...

Descriere


Bridgestone Driveguard RFT 225/40 R18 92Y

Bridgestone DriveGuard

Bridgestone DriveGuard este un cauciuc pentru toate anotimpurile creat pentru a vă permite să conduceţi pe o distanţă de până la 80 de kilomentri în cazul în care aveț i o pană de cauciuc.

Cauciucuri pentru furgonete ș i CUV

Nu există niciodată un moment potrivit pentru a avea o pană de cauciuc. De aceea vă oferim cauciucurile runflat DriveGuard pentru furgonete ș i CUV-uri. Acum, puteţi sta liniştiţi ştiind că puteț i călători în siguranț ă până la 80 de kilometri în cazul în care aveț i o pană de cauciuc ș i trebuie să vă duceţi copiii la timp la antrenamente sportive.

Realizat cu ajutorul unei tehnologi noi

Tehnologia NanoPro-Tech este folosită pentru a crea materialul rigid, rezistent la căldură, folosit în crearea anvelopelor DriveGuard.

REZISTENT

Cauciucurile DriveGuard sunt special create pentru a rezista în cazul în care sunt perforate ș i să menț ină maș ina în miș care. Pereț ii lor laterali sunt foarte rezistenț i ș i vă ajută să puteţi parcurge o distanţă de până la 80 de kilomentri cu o viteză de până la 80 de kilometri pe oră.

REGLEAZĂ TEMPERATURA

Datorită design-ului nostru de înaltă tehnologie ș i a peretelui lateral rezistent, cauciucurile DriveGuard redistribuie căldura generată de o puncț ie astfel încât să puteț i conduce până la 80 de kilomentri chiar ș i în cazuri de pierdere completă a presiunii aerului.

Inovaț ie la condus

Anvelopele DriveGuard schimbă părerea oamenilor cu privire la cauciucurile runflat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bridgestone Driveguard RFT 225/40 R18 92Y de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bridgestone Driveguard RFT 225/40 R18 92Y sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.