Bresser Topas 7x50 WP

565.00 lei
(1 magazin)
Topas 7x50 WP de la Bresser este un binoclu clasic Marin care are un design porro. Sistemul optic ofera o performanta in luminozitate si o putere de marire standard de 7x. Aditional, acest binoclu are integrat un compas magnetic iluminat, si un reticul pentru a determina marimea sau distanta. Binoclul este rezistent la apa, cu o armura din cauciuc ergonomica este foarte confortabil si este protejat impotriva socurilor. Focalizarea individuala face posibilia ajustarea binoclului din ...

Descriere


Bresser Topas 7x50 WP

Topas 7x50 WP de la Bresser este un binoclu clasic Marin care are un design porro. Sistemul optic ofera o performanta in luminozitate si o putere de marire standard de 7x. Aditional, acest binoclu are integrat un compas magnetic iluminat, si un reticul pentru a determina marimea sau distanta.


Binoclul este rezistent la apa, cu o armura din cauciuc ergonomica este foarte confortabil si este protejat impotriva socurilor. Focalizarea individuala face posibilia ajustarea binoclului din nou si poti sa captezi distanta nautica relevanta cu imagini clare.


Cupele de cauciuc pentru cei care poarta ochelari asigura o utilizare comoda, rapida si astfel observatii placute. Are o optica de calitate Bak-4, acoperita cu un strat antireflex multiplu, reduce reflexiile si ofera o transmisie a luminii de calitate.

Date tehnice:


Putere de marire: 7x

Diametru obiectiv: 50 mm

Tip constructiv: Porro

Pupila de iesire: 7.1 mm

Material sticla: Bak-4

Camp vizual la 1.000m: 116 m

Rezistent la apa

Oculare pentru purtatori de ochelari

Busola inclusa

Telemetru

Sistem de focalizare: focalizare individuala

Acoperire antireflex a lentilelor: multipla

Dimensiune: 195 x 195 x 65 mm

Greutate: 1170 g

Material suprafata: armura de cauciuc

Coletul contine:


Binoclu Bresser Topas 7x50 WP

Curea de gat

Geanta de protectie

Manual de utilizare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Topas 7x50 WP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Topas 7x50 WP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.