Bresser TemeoTrend STX RC

TemeoTrend STX RC 7004501CM3000 de la Bresser este o statie meteo cu afisaj clar structurat. Aceasta afiseaza ora curenta, care este transmisa prin semnal radio DCF, si temperatura interioara si exterioara. Statia meteo este prevazuta cu o functie de alarma si functia snooze. Dispozitiul suporta pana la 3 senzori de exterior.  Pachetul contine un singur senzor. Statia meteo si senzorii se alimenteaza prin baterii AA 1.5V. Bateriile nu sunt incluse. Caracteristici generale: ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bresser TemeoTrend STX RC

TemeoTrend STX RC 7004501CM3000 de la Bresser este o statie meteo cu afisaj clar structurat. Aceasta afiseaza ora curenta, care este transmisa prin semnal radio DCF, si temperatura interioara si exterioara. Statia meteo este prevazuta cu o functie de alarma si functia snooze. Dispozitiul suporta pana la 3 senzori de exterior. 

Pachetul contine un singur senzor. Statia meteo si senzorii se alimenteaza prin baterii AA 1.5V. Bateriile nu sunt incluse.

Caracteristici generale:

Afisare temperatura interioara si exterioara: °C/°F
Afisare timp: 24/12 ore
Tip ecran: digital
Setare ora prin semnal radio DCF
Lumina de fundal
Alarma
Functie snooze
Frecventa: 433 MHz
Distanta de transmitere: 50 m
Alimentare: 4x AA, 1.5V
Culoare: negru
Material: plastic
Dimensiuni: 85 x 51 x 144 mm
Greutate: 198 g

Pachetul contine:

Statie meteo Bresser TemeoTrend STX RC 7004501CM3000
1 senzor de exterior
Manual de utilizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser TemeoTrend STX RC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser TemeoTrend STX RC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.