Bresser TemeoTrend LG, Negru 7004402

239.00 lei (1 magazin)
Bresser 7004402 este o statie meteo wireless ce afiseaza temperatura exterioara/interioare si umiditatea relativa cu functia de stocare pentru valorile min/max. Are un fundal iluminat LED. Aceasta statie meteo poate oferi tendinta vremii prin imagini animate (prognoza pentru 12 ore) si mai are un ceas cu alarma cu functia snooz. Date tehnice: Temperatura: interior/exterior; Umiditate relativa; Unitati de masura: Celsius si Fahrenheit; Ceas cu alarma; Stocare: ...

Descriere


Bresser TemeoTrend LG, Negru 7004402

Bresser 7004402 este o statie meteo wireless ce afiseaza temperatura exterioara/interioare si umiditatea relativa cu functia de stocare pentru valorile min/max. Are un fundal iluminat LED. Aceasta statie meteo poate oferi tendinta vremii prin imagini animate (prognoza pentru 12 ore) si mai are un ceas cu alarma cu functia snooz.

Date tehnice:


Temperatura: interior/exterior;

Umiditate relativa;

Unitati de masura: Celsius si Fahrenheit;

Ceas cu alarma;

Stocare: valori min/max;

Prognoza: 12 ore;

Imagini animate;

Ecran: LED;

Coletul contine:


Statie meteo wireless TemeoTrend LG Bresser 7004402;

Senzor extern;

Manual de utilizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser TemeoTrend LG, Negru 7004402 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser TemeoTrend LG, Negru 7004402 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.