Bresser Set Connect 7020000

757.00 lei
(1 magazin)
Este un set de dispozitive de la Bresser Connect, creat sa fie folosit impreuna cu un Smartphone sau Tableta PC. Cu ajutorul interfatei wireless, toate datele sunt transmise catre dispozitivele dumneavoastra. Aplicatia gratuita "Bresser Connect" (pentru Android sau iOS) puteti sa gestionati diferitele instrumente de masurare si datele primite. Aceasta va arata toti parametri masurati ca de exemplu temperatura, cantitatea de precipitati, vant, consumul de curent etc. Interfata wirel ...

Descriere


Bresser Set Connect 7020000

Este un set de dispozitive de la Bresser Connect, creat sa fie folosit impreuna cu un Smartphone sau Tableta PC. Cu ajutorul interfatei wireless, toate datele sunt transmise catre dispozitivele dumneavoastra. Aplicatia gratuita "Bresser Connect" (pentru Android sau iOS) puteti sa gestionati diferitele instrumente de masurare si datele primite.


Aceasta va arata toti parametri masurati ca de exemplu temperatura, cantitatea de precipitati, vant, consumul de curent etc. Interfata wireless se conecteaza la internet, astfel puteti sa primiti datele masurate oriunde ati fi. Senzorul Connect termo/higro de la Bresser masoara temperatura actuala la locul instalat (interior sau exterior). Informatiile pot fi vazut pe ecranul dispozitivului sau prin aplicatie.


Senzorul de ploaie Connect Bresser masoara cantitatea de precipitati. Aplicatia va arata zilnic, sapamanal, lunar cantitatea de precipitatii. Senzor de pamant Connect Bresser masoara temperatura actuala si umiditatea pamantului apropiat plantelor dumneavoastra. Aplicatia va arata aceasta informatia si indica, daca este necesar sa udati planta.


Aditional puteti salva imaginile plantelor dumneavoastra pentru referinte. Contor de energie Connect Bresser masoara consumul de energie in kW/h. Senzorul de vant Connect Bresser este un anenometru ce va arata viteza vantului actual in km/h si directia. Aplicatia Connect Bresser se poate descrca de pe Apple App Store sau Google Play gratuit. Toate informatiile dispozitivelor conectate sunt afisate cu ajutorul aplicatiei si grupului de dispozitive.

Date tehnice:


Tip display: digital

Data/timp

Masurare vant

Frecventa: 868 MHz

Ora: 24/12

Data curenta

Afisare zi de lucru

Temperatura de functionare: de la -20 grade pana la +60 grade Celsius

Alimentre: 2x AA baterii

Culoare: alb

Material: plastic

Suport perete

Coletul contine:


Gatway cu adaptor CA

Senzor termo/higro

Senzor de vant

Senzor de ploaie

Senzor energie

Senzor pentru pamant

Manual de utilizare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Set Connect 7020000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Set Connect 7020000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.