Bresser Obiectiv plan acromat 100x

Corectia plana a obiectivului minimizeaza refocalizarea intre centru si marginea campului, lucru extrem de util pentru o imagine clara. Obiectivul este compatibil cu urmatoarele modele de microscoape: Erudit DLX, Researcher Bino, Researcher Trino, BioScience Trino, Science TRM-301, Science ADL-601P, Science ADL-601F, Science MPO-401. Acest ocular nu este recomandat microscoapelor Erudit Basic Mono si Bino, Erudit MO, intrucat au o lungime parfocala diferita. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bresser Obiectiv plan acromat 100x

Corectia plana a obiectivului minimizeaza refocalizarea intre centru si marginea campului, lucru extrem de util pentru o imagine clara. Obiectivul este compatibil cu urmatoarele modele de microscoape: Erudit DLX, Researcher Bino, Researcher Trino, BioScience Trino, Science TRM-301, Science ADL-601P, Science ADL-601F, Science MPO-401.

Acest ocular nu este recomandat microscoapelor Erudit Basic Mono si Bino, Erudit MO, intrucat au o lungime parfocala diferita.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Obiectiv plan acromat 100x de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Obiectiv plan acromat 100x sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.