Bresser Microscop Science TRM 301

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa:  redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata  si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta. Ca microscop de laborator acesta are numeroase posibilitati de utilizare in medicina, biologie, agricultura sau industrie.  De asemenea este de recomandat pentru amatori ca " un microscop pe viata".  O caracteristica deosebita a microscopului TRM-301 ce merita amintita este func ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bresser Microscop Science TRM 301

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa: redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta. Ca microscop de laborator acesta are numeroaseposibilitati de utilizare in medicina, biologie, agricultura sau industrie. De asemenea este de recomandat pentru amatori ca " un microscop pe viata". 

O caracteristica deosebita a microscopului TRM-301 ce merita amintita este functia lui de iluminare Köhler. Prin intermediul acestui sistem optim de iluminare a obiectului care este deosebit de stralucitor, rece ( nu deterioreaza proba), uniform si fara reflexe, optica performanta a microscopului este utilizata la maxim. Acest tip de iluminara reprezinta acem standardul in cercetarea stiintifica si microfotografie. Sistemul de iluminare Köhler este reglabil prin intermediul unei diafragme de camp si a condensorului Abbe (apertura numerica 1,25; cu diafragma Iris) reglabil in inaltime si centrabil. 

Desigur microscopul TRM-301 dispune si de urmatoarea echipare tipica pentru um microscop de cea mai inalta calitate: stand cu miscare de translatie si scala nonius, sistem de focalizare coaxial ergonomic (reglajul fin obtine o miscare det 200 µm/rotatie), reglare continua a iluminarii, obiective plan-acromate (4x, 10x, 40x, 100x-imersie, cu reticul), oculare de camp larg 10x (inclinate la 30° ), tub foto, reglaj dioptrii si distanta interpupilara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Microscop Science TRM 301 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Microscop Science TRM 301 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.