Bresser Microscop Erudit MO

Bresser Microscop Erudit MO
imagine exemplificativa

Evolutie pret
1,188.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Bresser Microscop Erudit MO


 

Noul microscop BRESSER ERUDIT este dupa toate criteriile un microscop excelent, foarte bine dotat pentru studiu, pentru scoala sau hobby.

ERUDIT cuprinde multe accesorii utile, care de obicei trebuie achizitionate separat, garantand astfel un start optim in lumea microscopiei.

OPTICA:
Acest microscop cu lumina incidenta are deja in echiparea de baza, trei oculare de camp larg (5x/10x/16x) cu o calitate a campului vizual imbunatatita. Capul monocular, rotativ cu 360° permite observatii confortabile din orice pozitie. Cele trei obiective (4x/10x/60x) sunt fixate de un revolver cu o functionare foarte precisa.

Combinarea dintre oculare si obiective are ca rezultat, puteri de marire intre 20x si 960x. In plus microscopul BRESSER ERUDIT este echipat cu un sistem unic de imbunatatire a performantei Barlow-Zoom-System. Prin intermediul acestui sistem puterea de marire poate fi reglata continuu (ZOOM) pana la 1536x. Noul sistem inovator de iluminare LED pe baza de acumulatori, asigura o iluminare deosebita a preparatelor. Intensitatea luminoasa poate fi ajustata in functie de necesitati cu ajutorul unui set de filtre plasat sub suportul pentru preparate.

MECANICA:
Un corp metalic robust si o prelucrare solida, garanteaza pentru o viata indelungata a acestui microscop. Butonul de focalizare supradimensionat asigura o reglare precisa a claritatii imaginii. Suportul pentru preparate permite fixarea milimetrica a lamelei si impiedica orice miscare a acesteia pe suport.

MOBILITATE:
Observatiile in aer liber sunt posibile datorita iluminarii pe baza de acumulatori independenta de o sursa de alimentare fixa. Transportul microscopului si a accesoriilor se face usor cu geamantanul de transport din aluminiu foarte practic. O husa de transport suplimentara protejeaza microscopul ERUDIT de praf si de murdarie in afara geamantanului.

Conectarea la COMPUTER:
Suplimentar, BRESSER-ERUDIT este echipat cu un ocular care permite conectarea la PC. Senzorul foto integrat in ocular, are o rezolutie de 640x480 pixeli asigurand astfel observatii direct pe monitor. Software-ul inclus va permite sa prelucrati observatiile, sa le memorati si sa le redati. Puteti sa realizati inclusiv filmari cu ajutorul ocularului PC.

Cerinte sistemn pentru MikrOkular: Intel Pentium 166 MHz sau similar/superior;sistem de operare Windows 98SE/2000/Me/XP; minim 64 MB RAM; minim 100 MB spatiu de stocare.

Acumulatorul integrat in piciorul stand si geamantanul de transport din aluminiu, fac din acest microscop unul ideal pentruu utilizare pe teren.

 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Bresser 4702109

Bresser 4702109

De la
4,492.00 lei
Bresser 4727638

Bresser 4727638

De la
3,687.00 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Microscop Erudit MO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bresser Microscop Erudit MO puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Microscop Erudit MO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]