Bresser Microscop Duolux

Bresser Microscop Duolux
imagine exemplificativa

Evolutie pret
0.00 LEI
0 magazine

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Bresser Microscop Duolux


Microscopul DUOLUX este un produs cu design complet nou de la Bresser. Acesta combina avantajele unui microscop cu iluminare incidenta si unul cu iluminare directa intr-un singur microscop foarte practic. Prin intermediul unui dispozitiv de schimbare microscopul cu iluminare clasica se poate transforma intr-un microscop cu iluminare directa cu un stand de lucru cu o suprafata de lucru iluminata de cca. 38 mm. Distanta variabila dintre obiectiv si standul de lucru este cu cei cca. 45 mm extrem de mare, astfel incat pot fi observate fara probleme si obiecte de dimensiuni mai mari.
Nou este si sistemul de iluminare directa care cu ajutorul unui joystick poate fi indreptat pe obiect cu o precizie foarte ridicata. Sistemul de iluminare poate fi alimentat direct de la retea sau cu baterii. Intensitatea luminoasa poate fi individual reglata si in functie de nevoi poate fi pornita sau oprita individual. Pentru microscopia cu lumina incidenta este adaugat un set de filtre colorate. O alta noutate a microscopului Bresser DUOLUX este sertarul integrat in care sunt pastrate in siguranta toate accesoriile incluse la livrare.

Continut la livrare:
Oculare (WF10x, WF16x), obiective (4x, 10x, 40x), microtom, recipient de eclozare, oua de creveti, drojdie (hrana pentru creveti), sare de mare, pipeta, barlow 1,6x , incubator, MikrOkular I, Ulead Photo Explorer - software de prelucrare a imaginilor (Windows 2000 sau XP), cablu USB, adaptor de alimentare

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Microscop Duolux de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bresser Microscop Duolux puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Microscop Duolux sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]