Bresser Microscop Biolux NV 20x-1280x cu camera HD USB

Bresser Microscop Biolux NV 20x-1280x cu camera HD USB
0.00 lei
(0 magazine)
Microscoapele din seria Biolux ofera o oportunitate optima de initiere in microscopia de amatori pentru scoala sau studiu.Microscopde inalta calitate cu sistem de lentile Barlow si ocular PC. Este echipat cu sistem Barlow care creste puterea de marire a microscopului de 2 ori, un Ocular PC cu rezolutie 640x480 pixeli, software de prelucrare a imaginilor, cablu de conectare la USB , doua oculare WA si adaptor de retea.Biolux NV este ideal pentru initierea in microscopie ca hobby, la ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Bresser Microscop Biolux NV 20x-1280x cu camera HD USB


Microscoapele din seria Biolux ofera o oportunitate optima de initiere in microscopia de amatori pentru scoala sau studiu.

Microscopde inalta calitate cu sistem de lentile Barlow si ocular PC. Este echipat cu sistem Barlow care creste puterea de marire a microscopului de 2 ori, un Ocular PC cu rezolutie 640x480 pixeli, software de prelucrare a imaginilor, cablu de conectare la USB , doua oculare WA si adaptor de retea.


Biolux NV este ideal pentru initierea in microscopie ca hobby, la scoala sau studiu. Sistemul de lentile Barlow este unic si permite modificarea continua a puterii de marire. Biolux este echipat cu un sistem de iluminare cu LED, a carui intensitate luminoasa poate fi foarte usor reglata. Capul monocular rotativ cu 360 grade asigura confortul in timpul observatiilor.

Pe langa echiparea standard mai sunt incluse alte accesorii utile pentru incepatori, cum ar fi 5 preparate, 5 lamele si o husa.


Continut la livrare:
Microscop metalic, 2 oculare WA: 5x si 16x, 3 obiective 4x, 10x si 40x, lentila Barlow 2x, stand cu reglaj nonius, disc cu 6 filtre, ustensile Profi-Mikroskier, 5 preparate, 5 lamele, ocular PC electronic, adaptor retea, husa anti praf.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Microscop Biolux NV 20x-1280x cu camera HD USB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Microscop Biolux NV 20x-1280x cu camera HD USB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.