Bresser METEOTIME 7001000

325,00 lei (1 magazin)
Bresser 7001000 este o statie meteo ce se bazeaza pe functii de baza si pe designul iesit din comun. Acest instrument 4Cast PE este la fel de performanta ca si versiunile mai mari LX. Sistemul folosit de aceasta statie meteo este METEOTIME oferind astfel informatii meteo pentru pana la 4 zile direct in casa. In pachetul de livrare este inclus un senzor exterior care poate trasmite temperatura si umiditatea catre statia meteo 4Cast PE. Date tehnice: Sistem METEOTI ...

Descriere


Bresser METEOTIME 7001000

Bresser 7001000 este o statie meteo ce se bazeaza pe functii de baza si pe designul iesit din comun. Acest instrument 4Cast PE este la fel de performanta ca si versiunile mai mari LX.


Sistemul folosit de aceasta statie meteo este METEOTIME oferind astfel informatii meteo pentru pana la 4 zile direct in casa. In pachetul de livrare este inclus un senzor exterior care poate trasmite temperatura si umiditatea catre statia meteo 4Cast PE.

Date tehnice:


Sistem METEOTIME

Termo/Higro

Prognoza pe 4 zile

Senzor exterior (1 inclus)

Frecventa de transmitere: 433 MHz

Temperatura regionala (in grade Celsius)

Temperatura exterioara (in grade Celsius)

Temperatura interioara (in grade Celsius)

Umiditatea relativa a aerului (in %)

Posibilitate de precipitatii (in %)

Viteza vantului (in km/h)

Data

Avertizare de furtuna

Memorie Min- / Max.

Semnal orar DCF-/HBG (ceas atomic)

Momentul de apus si rasarit al zilei (CET)

Dimensiune: 88 x 181 x 36 mm

Coletul contine:


Statie meteo wireless Bresser 7001000

Manual de utilizare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser METEOTIME 7001000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser METEOTIME 7001000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.