Bresser Messier 100/1400 EQ3

1 777.00 lei
(1 magazin)
Dimensiunea compactă, distanta focală mare, sistemul Maksutov, nu are practic nici o abberatie de culoare fiind potrivit în special pentru observarea Lunii și a planetelor. Chiar și din orașe cu poluare luminoasa ușoară puteți observa obiecte luminoase, cum ar fi nebuloasele planetare sau roiurile globulare.Toate telescoapele din această serie au montura ecuatoriala (cunoscută și ca montura paralactică). Aceasta permite compensarea rotației Pământului și urmărirea exa ...

Descriere


Bresser Messier 100/1400 EQ3

Dimensiunea compactă, distanta focală mare, sistemul Maksutov, nu are practic nici o abberatie de culoare fiind potrivit în special pentru observarea Lunii și a planetelor. Chiar și din orașe cu poluare luminoasa ușoară puteți observa obiecte luminoase, cum ar fi nebuloasele planetare sau roiurile globulare.

Toate telescoapele din această serie au montura ecuatoriala (cunoscută și ca montura paralactică). Aceasta permite compensarea rotației Pământului și urmărirea exactă a obiectului ceresc observat.

Chiar și din orașele cu poluare luminoasă puteți observa obiectele mai strălucitoare. Toate telescoapele din seria Bresser EQ se livrează împreună cu montura ecuatorială. Aceasta compensează mișcarea Pământului și urmărește precis mișcarea obiectului astronomic.

Caracteristici:

- sistem Maksutov

- distanta focala lunga

- fara aberatii cromatice

- montura ecuatoriala

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Messier 100/1400 EQ3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Messier 100/1400 EQ3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.