Bresser Lupa stereo Science ETD 101, binocular

Bresser Lupa stereo Science ETD 101, binocular
imagine exemplificativa

Evolutie pret
3,124.00 LEI
1 magazin

Descriere - Bresser Lupa stereo Science ETD 101, binocular


Microscopul Bresser Science ETD 101 este un microscop stereo cu lumina incidenta si directa cu o calitate optica ridicata. Este recomandat pentru utilizarea in medicina, agricultura, criminalistica, cercetare stiintifica, in scoli precum si pentru montarea sau controlul pieselor de mecanica fina sau electronica. Acest spectru larg se datoreaza capacitatilor cuprinzatoare ale ETD 101.

Piciorul stand cu suprafata largita si intervalul deosebit de larg al reglajului in inaltime permit observarea inclusiv a obiectelor de dimensiuni mari. Instrumentul este echipat cu iluminare incidenta si directa (fiecare cu un bec cu halogen 10W), care pot fi utilizate individual sau impreuna avand posibilitate de reglare a intensitatii luminoase individuale. Unghiul de incidenta al luminii poate fi foarte usor reglat si blocat. Ocularele interschimbabile de camp larg (WF10x) si obiectivul stereo cu zoom (0,7x-4,5x) ofera un interval de marire de la 7x pana la 45x. Imaginile orientate corect in camp se remarca prin luminozitate, fidelitate cromatica, detaliu si contrast. Desigur distanta interpupilara si a dioptriilor pot fi ajustate. Portocularul poate fi rotit cu 360° si are o inclinare de 45°.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Lupa stereo Science ETD 101, binocular de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bresser Lupa stereo Science ETD 101, binocular puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Lupa stereo Science ETD 101, binocular sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]