Bresser Lupa stereo Microscop cu iluminare directa 20x

Bresser Lupa stereo Microscop cu iluminare directa 20x
342.00 lei
(1 magazin)
Microscop cu lumina reflectata Bresser Junior 20xDoi ochi vad mai multe decat unul singur. Poti mari cu acest microscop stereo tot ce gasesti cu pana la 20x. Aprinde lumina, aseaza proba si incepe! Microscopul cu lumina reflectata Bresser Junior 20x permite prin simplitatea lui initierea usoara chiar si a celor mai mici, chiar incepand cu 6 ani - in uimitoarea lume a microscopiei!Acest microscop este recomandat pentru observarea multor lucruri de zi cu zi cum ar fi monezi, pietre, inse ...

Descriere - Bresser Lupa stereo Microscop cu iluminare directa 20x


Microscop cu lumina reflectata Bresser Junior 20x

Doi ochi vad mai multe decat unul singur. Poti mari cu acest microscop stereo tot ce gasesti cu pana la 20x.

Aprinde lumina, aseaza proba si incepe! Microscopul cu lumina reflectata Bresser Junior 20x permite prin simplitatea lui initierea usoara chiar si a celor mai mici, chiar incepand cu 6 ani - in uimitoarea lume a microscopiei!

Acest microscop este recomandat pentru observarea multor lucruri de zi cu zi cum ar fi monezi, pietre, insecte si multe altele! Toate acestea pot fi observate la fata locului in aer liber datorita iluminarii cu baterie integrata independent de o sursa de curent fixa.


• 20x putere de marire

• o pereche oculare (WF-10x)

• stereo obiectiv (2x)

• culoare:alb/negru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bresser Lupa stereo Microscop cu iluminare directa 20x de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bresser Lupa stereo Microscop cu iluminare directa 20x sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.