Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL

de la 2 068.00 lei
(2 magazine)
Braun Silk-expert Pro 5 este cel mai sigur, mai rapid și mai eficient aparat cu IPL pentru reducerea definitivă a părului în doar 4 săptămâni¹. Se adaptează în mod automat și continuu culorii pielii tale pentru a asigura un echilibru optim între eficiență și siguranță. BRAUN Silk-expert Pro 5400.000 impulsuri luminoase. 10 niveluri de intensitate400.000 de impulsuri (cu 30% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5) înseamnă echivalentul a 2 ...

Descriere


Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL

Braun Silk-expert Pro 5 este cel mai sigur, mai rapid și mai eficient aparat cu IPL pentru reducerea definitivă a părului în doar 4 săptămâni¹. Se adaptează în mod automat și continuu culorii pielii tale pentru a asigura un echilibru optim între eficiență și siguranță. BRAUN Silk-expert Pro 5400.000 impulsuri luminoase. 10 niveluri de intensitate400.000 de impulsuri (cu 30% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5) înseamnă echivalentul a 22 de ani de tratament. Cele 10 niveluri de intensitate asigură obținerea intensității optime a luminii pentru nuanța pielii tale.Cel mai sigur aparat cu IPL, datorită tehnologiei SensoAdapt™.Culoarea pielii variază pe suprafața corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protecție UV) citește continuu culoarea pielii și ajustează intensitatea impulsului pentru îndepărtarea definitivă sigură și eficientă a părului nedorit.Modul Alunecare și modul ȘtampilăModul Alunecare declanșează mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, în timp ce modul Ștampilă este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici și mai sensibile.Cel mai rapid aparat cu IPL.Îți poți epila ambele picioare în mai puțin de 5 minute la cel mai scăzut nivel de energie. De 2 ori mai rapid decât versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5.Testat clinicClinically tested by experts, treatments are gentle and virtually painless.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Braun Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.