Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL

de la 899.90 lei (7 magazine)
Braun Silk-expert Pro 3 asigură reducerea definitivă a părului nedorit în doar 3 luni. Aparat de ras Venus Smooth. Săculeț de toaletă pentru depozitarea și transportul aparatului tău IPL. Braun Silk-expert Pro 3 300.000 de impulsuri luminoase. 3 niveluri de intensitate300.000 de impulsuri (cu 20% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 3) înseamnă echivalentul a 16 ani de tratament. Cele 3 niveluri de intensitate îți garantează că lumina se adap ...

Descriere


Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL

Braun Silk-expert Pro 3 asigură reducerea definitivă a părului nedorit în doar 3 luni. Aparat de ras Venus Smooth. Săculeț de toaletă pentru depozitarea și transportul aparatului tău IPL. Braun Silk-expert Pro 3 300.000 de impulsuri luminoase. 3 niveluri de intensitate300.000 de impulsuri (cu 20% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 3) înseamnă echivalentul a 16 ani de tratament. Cele 3 niveluri de intensitate îți garantează că lumina se adaptează culorii pielii tale.Cel mai sigur aparat cu IPL, datorită tehnologiei SensoAdapt™.Culoarea pielii variază pe suprafața corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protecție UV) citește continuu culoarea pielii și ajustează intensitatea impulsului pentru îndepărtarea definitivă sigură și eficientă a părului nedorit.Modul Alunecare și modul ȘtampilăModul Alunecare declanșează mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, în timp ce modul Ștampilă este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici și mai sensibile.Testat clinicClinically tested by experts, treatments are gentle and virtually painless.Recomandat de Skin Health AllianceProdus acreditat dermatologic și certificat ca sigur pentru piele de către o organizație internațională de prestigiu din domeniul sănătății pielii, care lucrează cu dermatologi și oameni de știință.2 moduri de confortModuri Normal și Delicat; modul Delicat este ideal pentru începători.Putere continuăNu necesită baterii sau încărcare. Pur și simplu conectezi aparatul și începi tratamentul.Cap de precizieCapul de precizie ajută la tratarea zonelor mai mici sau mai sensibile, cum ar fi fața, bikini sau axila.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Braun Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.