Braun Series 9-9390cc

Tăiere perfectă la o singură trecere. Bărbierit precis și ușor. Noul Braun Series 9. Performanță fără precedent. Pentru un bărbierit din mai puține treceri, mai puțin efort și mai mult confort pentru piele ca niciodată. Braun Series 9Tehnologie SyncroSonic™ cu 40.000 de acțiuni de tăiere pe minut.Cinci elemente pentru bărbierit specializate. Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii. Îi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Braun Series 9-9390cc

Tăiere perfectă la o singură trecere. Bărbierit precis și ușor. Noul Braun Series 9. Performanță fără precedent. Pentru un bărbierit din mai puține treceri, mai puțin efort și mai mult confort pentru piele ca niciodată. Braun Series 9Tehnologie SyncroSonic™ cu 40.000 de acțiuni de tăiere pe minut.Cinci elemente pentru bărbierit specializate. Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii. Îi verifică densitatea de 160 de ori pe minut. Oferă un plus de forță exact acolo unde este cea mai mare nevoie.Cinci elemente pentru bărbierit unice. Fiecare este specializat pentru diferite tipuri de păr. Nu rata părul de la nivelul pielii sau cel care crește în mai multe direcții. Mai puține treceri înseamnă mai mult confort pentru piele.OptiFoil™pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.Dispozitiv de tuns cu sistem performant de Ridicare și Tăiereridică și taie firele de păr de la nivelul pielii.Dispozitiv de tuns cu Direcționare și Tăierealiniază și taie firele de păr care cresc în direcții diferite.Protecție SkinGuardnetezește pielea pentru o experiență excepțională a bărbieritului.OptiFoil™pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.Urmează contururile.Extrem de minuțios.Sistem de bărbierit 10.D flexibil. Elemente flexibile de tăiere montate independent pe un cap pivotant în 10 direcții: sistem MicroMotion și sistem MacroMotion pentru o adaptare maximă la contururile feței, care asigură un contact mai bun cu pielea pentru un bărbierit mai eficient.Clătește-l sub jetul de apă.Braun Series 9 poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 5 metri. Aceasta înseamnă că este complet lavabil și îl poți clăti cu ușurință sub jetul de apă pentru o curățare fără efort.Ca nou în fiecare dimineață.Singura stație de curățare și încărcare din lume, pe bază de alcool, cu acțiune cvintuplă: curăță igienic, încarcă, lubrifiază, selectează programul de curățare și usucă prin simpla atingere a unui buton - pentru ca aparatul tău de ras Braun Series 9 să fie ca nou în fiecare zi.Mâner ce asigură manevrarea în siguranță.Mâner din cauciuc texturat. Are un model cu puncte specific produselor Braun. Asigură o manevrare sigură și confortabilă chiar și în condiții de umiditate.Afișaj cu LED-uri.Toate informațiile dintr-o singură privire: afișajul precis cu LED-uri indică starea bateriei, nivelul de igienă și indicatorul de blocare la transport.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Braun Series 9-9390cc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Braun Series 9-9390cc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.