Braun BT 5260, Argintiu

323.61 lei (1 magazin)
Se adapteaza la orice barba, cu ajutorul tehnologiei  AutoSensing. Tehnologia inovatoare Braun   AutoSensing  iti analizeaza barba de 13 ori pe secunda si adapteaza puterea motorului aparatului de tuns in functie de grosimea acesteia, asigurand o tundere fara efort pentru orice tip de barba. Motorul asigura un plus de putere exact acolo unde este nevoie, permitand aparatelor tuns Braun sa ofere o performanta fara precedent, prin comparatie cu toate generatiile anteri ...

Descriere


Braun BT 5260, Argintiu

Se adapteaza la orice barba, cu ajutorul tehnologiei AutoSensing.

Tehnologia inovatoare Braun AutoSensing iti analizeaza barba de 13 ori pe secunda si adapteaza puterea motorului aparatului de tuns in functie de grosimea acesteia, asigurand o tundere fara efort pentru orice tip de barba.
Motorul asigura un plus de putere exact acolo unde este nevoie, permitand aparatelor tuns Braun sa ofere o performanta fara precedent, prin comparatie cu toate generatiile anterioare de aparate de tuns Braun.Barba scurta pana la medie si tunderea parului.

Pieptenele pentru barba scurta te ajuta sa iti ingrijesti barba scurta pana la medie (0,5-10 mm) si iti tunde si parul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Braun BT 5260, Argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Braun BT 5260, Argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.