Brabantia Sac de gunoi mărimea D, 15-20L, 20 buc, alb 647036

Sacii de gunoi Brabantia PerfectFit sunt adaptați exact coșurilor de gunoi Brabantia. Puteți oricând să vă uitați la marcajul de culoare de pe interiorul capacului coșului de gunoi pentru a vă aminti de dimensiunea ideală a pungii pentru acesta. PerfectFit sunt atât foarte ușor de utilizat, cât și puternice: doar trageți sigiliul, legați-l și scoateți geanta plină din coș. O rola de 20 de saci de gunoi potrivite pentru pubele Brabantia de 15-20 de litri. Snur: pentr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Brabantia Sac de gunoi mărimea D, 15-20L, 20 buc, alb 647036

Sacii de gunoi Brabantia PerfectFit sunt adaptați exact coșurilor de gunoi Brabantia. Puteți oricând să vă uitați la marcajul de culoare de pe interiorul capacului coșului de gunoi pentru a vă aminti de dimensiunea ideală a pungii pentru acesta. PerfectFit sunt atât foarte ușor de utilizat, cât și puternice: doar trageți sigiliul, legați-l și scoateți geanta plină din coș. O rola de 20 de saci de gunoi potrivite pentru pubele Brabantia de 15-20 de litri. Snur: pentru o potrivire strânsă pe coș (fără capete de nailon proeminente!) și pentru îndepărtare și portabilitate ușoară. Perforat: pentru a introduce cu ușurință sacul gol și pentru a nu crea vid la scoaterea sacului plin (un vid ar crea riscul de rupere și vărsare a gunoiului). Puternic: realizat din material rezistent și de calitate (HDPE). Cu marcajul de culoare: astfel încât să vă puteți uita întotdeauna la interiorul capacului coșului și să vă amintiți care este dimensiunea ideală a pungilor pentru acesta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brabantia Sac de gunoi mărimea D, 15-20L, 20 buc, alb 647036 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brabantia Sac de gunoi mărimea D, 15-20L, 20 buc, alb 647036 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.