Boucheron Pour Homme Eau De Toilette 50ml

111,00 lei (1 magazin)
  Boucheron Pour Homme  este un parfum aromat, de citrice pentru barbati, lansat in 1991. Aceasta compozitie a fost creata de parfumierii Francis Deleamont si Jean-Pierre Bethouart. Notele de top sunt compuse din portocal, lavanda, mandarine, busuioc, bergamota si lamaie, notele de mijloc sunt compuse din garoafe, radacina de orris, iasomie, ylang-ylang, crin, notele de baza sunt lemn de santal, boabe de tonka, chihlimbar, mosc, benzoin, muschi de stejar, veti ...

Descriere


Boucheron Pour Homme Eau De Toilette 50ml

 

Boucheron Pour Homme este un parfum aromat, de citrice pentru barbati, lansat in 1991.

Aceasta compozitie a fost creata de parfumierii Francis Deleamont si Jean-Pierre Bethouart.

Notele de top sunt compuse din portocal, lavanda, mandarine, busuioc, bergamota si lamaie, notele de mijloc sunt compuse din garoafe, radacina de orris, iasomie, ylang-ylang, crin, notele de baza sunt lemn de santal, boabe de tonka, chihlimbar, mosc, benzoin, muschi de stejar, vetiver si tamaie.

Nota de varf: portocal, lavanda, mandarine, busuioc

Nota medie: garoafe, radacina de orris, iasomie

Nota de baza: lemn de santal, tonka, chihlimbar, mosc

 

 


Caracteristici: 
Model parfum: Boucheron
Cantitate: 50ml
Pentru: Barbati
Tip produs: Apa de toaleta
Colectie: Boucheron
Grupa de parfum: Parfumuri
Categorie olfactiva: Citric

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Boucheron Pour Homme Eau De Toilette 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Boucheron Pour Homme Eau De Toilette 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.