BOSE Triple Black

1 690.00 lei
(1 magazin)
ASCULTAȚI SUNETUL. VEȚI SIMȚI DIFERENȚA La fel ca boxele Bose SoundLink Revolve și Revolve+, boxa Bose Portable Home Speaker este proiectată pentru sunet clar și amplu în toate direcțiile, în același timp − dar este de asemenea, proiectată să aducă în plus mai mult bas și mai multă putere. Plasați boxa în centrul petrecerii și toată lumea se va bucura de aceeași experiență. Sau așezați-o în colțul încăperii, și veți s ...

Descriere


BOSE Triple Black

ASCULTAȚI SUNETUL. VEȚI SIMȚI DIFERENȚA

La fel ca boxele Bose SoundLink Revolve și Revolve+, boxa Bose Portable Home Speaker este proiectată pentru sunet clar și amplu în toate direcțiile, în același timp − dar este de asemenea, proiectată să aducă în plus mai mult bas și mai multă putere. Plasați boxa în centrul petrecerii și toată lumea se va bucura de aceeași experiență. Sau așezați-o în colțul încăperii, și veți simți că sunetul vă înconjoară.

  • Preluare superioară a vocii. Un sistem de microfoane proiectat special vă poate prelua vocea chiar și atunci când muzica este tare
  • Portabilitate maximă. Fiind echipată cu baterie reîncărcabilă, o puteți muta cu ușurință în jurul casei, dar o puteți lua și când plecați la plimbare. Bateria are autonomie de până la 12 ore per încărcare.
  • Rezistentă la stropire cu apă
  • Bas puternic. Trei radiatoare pasive accentuează basul mărind suprafața de vibrație.
  • Sunet la 360 grade.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BOSE Triple Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BOSE Triple Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.