BOSE Speaker Portable Silver

1 499.00 lei (1 magazin)
ASCULTAȚI SUNETUL. VEȚI SIMȚI DIFERENȚA La fel ca boxele Bose SoundLink Revolve și Revolve+, boxa Bose Portable Home Speaker este proiectată pentru sunet clar și amplu în toate direcțiile, în același timp – dar este de asemenea, proiectată să aducă în plus mai mult bas și mai multă putere. Plasați boxa în centrul petrecerii și toată lumea se va bucura de aceeași experiență. Sau așezați-o în colțul încăperii, și veți simți că sunetul vă î ...

Descriere


BOSE Speaker Portable Silver

ASCULTAȚI SUNETUL. VEȚI SIMȚI DIFERENȚA

La fel ca boxele Bose SoundLink Revolve și Revolve+, boxa Bose Portable Home Speaker este proiectată pentru sunet clar și amplu în toate direcțiile, în același timp – dar este de asemenea, proiectată să aducă în plus mai mult bas și mai multă putere. Plasați boxa în centrul petrecerii și toată lumea se va bucura de aceeași experiență. Sau așezați-o în colțul încăperii, și veți simți că sunetul vă înconjoară.
  • Preluare superioară a vocii. Un sistem de microfoane proiectat special vă poate prelua vocea chiar și atunci când muzica este tare

  • Portabilitate maximă. Fiind echipată cu baterie reîncărcabilă, o puteți muta cu ușurință în jurul casei, dar o puteți lua și când plecați la plimbare. Bateria are autonomie de până la 12 ore per încărcare.

  • Rezistentă la stropire cu apă

  • Bas puternic. Trei radiatoare pasive accentuează basul mărind suprafața de vibrație.

  • Sunet la 360 grade. Transductorul de cursă mare, ultra-eficient, este direcționat către un deflector acustic pentru a emite un sunet puternic și uniform în toate direcțiile.


 


STREAMING? NIMIC MAI SIMPLU!

 Ascultați servicii de streaming precum Spotify, Amazon Music sau Deezer la boxa Portable Home Speaker oriunde aveți o conexiune WiFi. Iar în locurile în care nu aveți, puteți folosi opțiunea Bluetooth pentru a asculta orice conținut din telefon sau tabletă. Utilizatorii de Apple pot folosi și AirPlay2 pentru a reda conținut audio din dispozitivele mobile.


SETARE SIMPLĂ. CONTROL TOTAL

 Descărcați aplicația gratuită Bose Music pentru a primi instrucțiuni pas cu pas asupra modului de setare. Apoi folosiți aplicația pentru a căuta prin toată muzica în același loc, a schimba cu ușurință între stații de radio, playlist-uri și servicii muzicale, dar și pentru a vă actualiza software-ul boxei. Tot cu aplicația Bose Music veți putea să grupați boxa Portable Home Speaker cu alte boxe sau soundbar-uri din aceeași familie pentru o experiență premium, în toată casa. Ascultați melodii diferite în încăperi diferite sau aceeași melodie peste tot.  MAI BINE ÎMPREUNĂ

 Bose Portable Home Speaker face parte din noua familie de produse Bose, care include Home Speaker 300, Home Speaker 500, Soundbar 500 și Soundbar 700. Începeți cu una din ele și adăugați mai multe pe parcurs. Pentru că nimic nu face o casă mai primitoare decât sunetul cald care umple fiecare încăpere. 

Specificatii tehnice:

 


Tip conexiune WiFi, Bluetooth
Tip alimentare Acumulator (portabila)

Acumulator (portabila), Alimentare 220 V (cablu de alimentare)
Culoare Triple Black
Raza de acțiune wireless Până la 9 m
Durata bateriei Până la 12 ore
Articole în cutie Boxa Portable Home Speaker Cablu de încărcare USB-C Încărcător de perete
Conectivitate Bluetooth, WiFi
Aplicatie Bose Music
Boxă
Înălțime 191,5 mm (fără mâner)
Adâncime 104 mm
Greutate 1,06 kgReview-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BOSE Speaker Portable Silver de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BOSE Speaker Portable Silver sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.