BOSE QuietComfort 45 Alb

de la 1 431.99 lei (6 magazine)
Prezentare generala Casti Bose QuietComfort 45   Căștile wireless Bose QuietComfort® 45 oferă echilibrul perfect de liniște, confort și sunet   De acum, vă puteți concentra chiar și în cea mai zgomotoasă încăpere. Pare a fi magie, dar nu este. Totul începe cu tehnologia noastră Acoustic Noise Canceling ™, rezultatul a peste 50 de ani de cercetare. Folosim microfoane mici, ascunse în căști, pentru a măsura, ...

Descriere


BOSE QuietComfort 45 Alb

Prezentare generala Casti Bose QuietComfort 45
 

Căștile wireless Bose QuietComfort® 45 oferă echilibrul perfect de liniște, confort și sunet

 

De acum, vă puteți concentra chiar și în cea mai zgomotoasă încăpere. Pare a fi magie, dar nu este.

Totul începe cu tehnologia noastră Acoustic Noise Canceling ™, rezultatul a peste 50 de ani de cercetare. Folosim microfoane mici, ascunse în căști, pentru a măsura, compara și reacționa la zgomotul exterior. Zgomotul respectiv este apoi anulat cu un semnal opus, rezultând astfel și mai multă muzică.

Utilizați butonul de pe casca stângă pentru a alege unul dintre cele două moduri: modul Silențios, pentru anularea zgomotului ambiental, sau modul Aware, care permite ca sunetele din jurul nostru să poată fi auzite.

 

Mai multă muzică. Și conexiune cu lumea exterioară.

Datorită microfoanelor care captează sunetele din jur și le redau în mod natural prin căști, modul aware aduce lumea exterioară mai aproape. Muzica și mediul înconjurător se contopesc, totul căpătând un volum mult mai echilibrat, putând auzi însă în continuare toate suntele de care aveți nevoie.

 

Muzica ta. Sunet de înaltă fidelitate.

Muzică, podcasturi și videoclipuri. Acesta este conținutul pe care toată lumea il iubește și dorește să îl asculte. De aceea, am creat căștile QC45 cu tehnologie exclusivă Bose, care include arhitectura acustică TriPort și EQ activ optimizat pentru volum, pentru a reproduce orice sunet cu înaltă fidelitate.

Designul patentat Bose TriPort adăugă profunzime sunetului, fără a fi nevoie de căști cu dimensiuni mai mari. Sunetul obținut va fi mai bun, iar căștile mai mici, mai ușoare și mai confortabile. În plus, optimizarea pentru volum Active EQ potențează nivelurile maxime și minime pentru a menține aceleași performanțe în ceea ce privește redarea fidelă a sunetului, indiferent de volum. De asemenea, basul rămâne constant atunci când volumul este redus, iar muzica se va auzi la fel de clar și la un volum crescut.

 

Confortul și rezistența stau în detalii

O experiență de ascultare incredibilă vine la pachet cu un nivel de confort pe măsură. Căștile QuietComfort® continuă să ofere valoare în acest sens, accentul fiind pus pe micile detalii. Aproape că veți uita că le purtați, chiar și după ore întregi de ascultare, datorită senzației de atingere fină, fără a pune presiune în vreun fel.

Nylonul umplut cu sticlă este rezistent la impact și întărește bentița, oferind protecție împotriva căderilor și dându-i posibilitatea de a-și menține forma.

Fiecare punct de pivotare are câte o balama din metal turnat, conferindu-le căștilor durabilitate la manevrare.

Pielea sintetică luxoasă care îmbracă pernele căștii și partea superioară a bentiței asigură confortul total pe tot parcursul zilei.

 

Conversații mai clare. În interior și în exterior.

Odată cu adăugarea unui al patrulea microfon extern, preluarea vocii de către căștile QC45 se îmbunătățește, depășind performanța oricăror altor modele. Aceste căști izolează și se concentrează asupra vocii, în timp ce un algoritm de respingere a zgomotului filtrează sunetele din mediul ambiant, pentru conversații mai clare. Totul se întâmplă în timp real, oferindu-vă asigurarea că vocea noastră sună clar, chiar și în condiții de vânt și zgomot.

 

Ascultați mai mult

Căștile QuietComfort® 45 vă oferă mai mult timp de redare a muzicii preferate decât modelul precedent, respectiv 24 de ore* la o singură încărcare. Acest lucru este suficient pentru a menține liniștea și a vă oferi muzica preferată pe tot parcursul celui mai lung zbor peste noapte. Se încarcă prin USB-C® în maximum 2,5 ore, iar o încărcare rapidă de 15 minute vă oferă până la 3 ore de ascultare. De asemenea, puteți să conectați cablul audio inclus pentru a asculta și mai mult timp în modul cu fir.

 

 * Testarea bateriei a fost efectuată de către Bose, cu anularea activă a zgomotului și redarea audio continuă la 50% volum. Autonomia bateriei se bazează pe utilizarea tipică și poate varia în funcție de utilizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BOSE QuietComfort 45 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BOSE QuietComfort 45 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.