Bosch WAJ2006GPL

1 549.90 lei
(1 magazin)
Descriere produs Mașină de spălat cu bare completeMașinile de spălat de dimensiuni complete vor fi utilizate în gospodăriile mai mari. O caracteristică caracteristică a dispozitivelor este adâncimea de mai mult de 50 cm și capacitatea relativ mare a tamburului. Datorită acestui lucru, puteți coace multe haine la un moment dat. Atunci când alegeți să cumpărați un astfel de model, alegeți economii mari, confort de utilizare peste medie și funcționalitate la cel mai ...

Descriere


Bosch WAJ2006GPL

Descriere produs
Mașină de spălat cu bare complete

Mașinile de spălat de dimensiuni complete vor fi utilizate în gospodăriile mai mari. O caracteristică caracteristică a dispozitivelor este adâncimea de mai mult de 50 cm și capacitatea relativ mare a tamburului. Datorită acestui lucru, puteți coace multe haine la un moment dat. Atunci când alegeți să cumpărați un astfel de model, alegeți economii mari, confort de utilizare peste medie și funcționalitate la cel mai înalt nivel. Mulți clienți pretențioși aleg această soluție.

Cu grijă pentru mediu

Clasa energetică este unul dintre criteriile de bază de luat în considerare atunci când cumpără o mașină de spălat. Dispozitivele nominale A+++ generează costuri relativ scăzute ale energiei electrice. Această soluție va fi aplicabilă în special în gospodăriile mai mari. Clienții sunt de acord că înlocuirea unei mașini de spălat mai vechi cu un model eficient din punct de vedere energetic a contribuit la scăderea facturilor.

Examinarea progresului de spălare

Masina de spalat rufe echipata cu un display electronic este o propunere ideala pentru clientii care apreciaza in mod deosebit confortul utilizarii. Informațiile despre condițiile curente de funcționare ale dispozitivului sau ale programului selectat vor fi întotdeauna la îndemână. Atât textul, cât și toate simbolurile sunt afișate clar și lizibil. Datorită acestui lucru, chiar și un utilizator novice va face față perfect cu funcționarea echipamentului. Concentrați-vă pe comoditate și soluții dovedite.

Ideal pentru gospodării mici

Capacitatea de încărcare determină cantitatea maximă de rufe per sarcină. Acest parametru merge mână în mână cu economiile. Înainte de a cumpăra un dispozitiv, este necesar să se ia în considerare cât de des va fi utilizat. Datorită acestui lucru, vom ajunge cu ușurință la echipamente adaptate nevoilor dumneavoastră personale. Masina de spalat in care putem pune 7 kg de haine este o propunere ideala pentru familiile mai mici. În modelele moderne, funcția specială cântărește rufele și pe această bază ia cantitatea optimă de apă și detergent.

Filare eficientă

Viteza de rotire determină numărul maxim de rotații ale tamburului în timpul funcționării mașinii. Acest parametru este un criteriu foarte important pentru cumpărare. Mașinile de spălat, care garantează 1000 de rotații pe minut, sunt foarte apreciate de clienți. Aceste modele versatile vor fi utilizate în spălarea unei varietăți de țesături și haine foarte murdare. Este cu siguranta merita alegerea echipamentelor high-end, care va oferi confort peste medie de utilizare și va lucra perfect la domiciliu.

Automatizarea greutății

Această caracteristică avansată determină greutatea hainelor plasate în tambur pentru a optimiza costurile de operare pe această bază. Dispozitivul determină timpul de lucru și ia, de asemenea, cantitatea corespunzătoare de apă și detergent. Astfel de echipamente vor funcționa perfect printre cei mai exigenți clienți, care sunt mereu în căutarea de soluții moderne și în același timp economice. Alegeți dintr-un model high-end și bucurați-vă de acces la multe tehnologii.

Mai multe opțiuni de spălare

Numărul de programe disponibile afectează foarte mult confortul de utilizare. Masina de spalat rufe, care ofera 15 setari diferite,se va incapea cu siguranta in gama de asteptari ale celor mai exigenti clienti, care cauta mereu solutii moderne. O listă bogată și diversă de programe vă va permite să profitați nu numai de funcțiile de bază, ci și de multe tehnologii care au fost introduse pe piață de către producători renumiți.

Control electronic

O mașină de spălat echipată cu un programator electronic vă va permite să setați cu precizie parametrii de funcționare. Utilizatorul poate alege cu ușurință opțiunile și programele preferate. Este o propunere excelentă pentru cei mai exigenți clienți, care apreciază în special confortul ridicat și accesul la tehnologiile moderne. Alegeți un model avansat cu control electronic și bucurați-vă de o funcționalitate excelentă.

Mașină de spălat eficientă din punct de vedere energetic și silențioasă, cu sisteme fiabile EcoSilence Drive și ActiveWater.

  • SpeedPerfect: rufe perfect curate cu până la 65% mai rapid.
  • Start / Pauză + Spălătorie adăuga opțiune: vă permite să opriți spălarea și adăugați sau scoateți lucruri din tambur după începerea ciclului
  • EcoSilence Drive™: motor extrem de durabil, extrem de eficient din punct de vedere energetic și extrem de silențios fără perii.
  • ActiveWater™: Economisește apă și reduce costurile cu un senzor în două trepte care recunoaște cantitatea de spălare din tambur și ajustează cantitatea de apă luată până la jumătate sau la întreaga sarcină.
  • AntiVibration™ Design - relief special pe pereții laterali ai carcasei elimina vibrațiile vârtej

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch WAJ2006GPL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch WAJ2006GPL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.