Bosch TAS1002N Tassimo Happy Negru

de la 210.99 lei (3 magazine)
Descriere Aparat Bauturi Calde Bosch TAS1002N Tassimo Happy Negru   Espresso, caffè crema, cafea la filtru, latte macchiato, cappuccino, ciocolată caldă sau ceai. TASSIMO oferă peste 70 de băuturi speciale dintr-o gamă de mărci populare. Cu TASSIMO te poți bucura de delicioase băuturi calde, pe gustul tău. Pentru întreaga familie, pentru prietenii tăi și pentru tine!   Datorită tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW™, ...

Descriere


Bosch TAS1002N Tassimo Happy Negru

Descriere Aparat Bauturi Calde Bosch TAS1002N Tassimo Happy Negru

 

Espresso, caffè crema, cafea la filtru, latte macchiato, cappuccino, ciocolată caldă sau ceai. TASSIMO oferă peste 70 de băuturi speciale dintr-o gamă de mărci populare. Cu TASSIMO te poți bucura de delicioase băuturi calde, pe gustul tău. Pentru întreaga familie, pentru prietenii tăi și pentru tine!

 

Datorită tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW™, băuturile speciale de la TASSIMO sunt întotdeauna perfect preparate cu cantitatea corectă de apă, la temperatura corectă și timpul de preparare adecvat.

 

Prepararea delicioaselor băuturi calde poate fi atât de ușoară! Aparatul tău TASSIMO face lucrul acesta atât de ușor și cu atât de puțin efort, preparând o varietate de delicioase băuturi calde. Introdu un T DISC și începe prepararea complet automată cu o singură atingere de buton. Tu și cei dragi veți savura o cafea delicioasă!

 

Adecvat pentru toate tipurile de cești: suportul flexibil este ajustabil pe înălțime și poate fi îndepărtat complet, însemnând faptul că există spațiu suficient pentru toate tipurile de cești, pahare și căni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch TAS1002N Tassimo Happy Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch TAS1002N Tassimo Happy Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.