Bosch Set usi Vario Style KSZ1BVU10, Gri - Petrol

949.00 lei
(1 magazin)
Set usi BOSCH Vario Style KSZ1BVU10, Gri - Petrol Panouri colorate interschimbabile pentru combina frigorifica Vario StyleDesign vibrant si natural: culorile puternice sunt cu siguranta o trasatura definitorie a casei. Tonul de Gri - Petrol de pe combina frigorifica Vario Style curge lin si vibrant in bucatarie si in zona de living. ...

Descriere


Bosch Set usi Vario Style KSZ1BVU10, Gri - Petrol

Set usi BOSCH Vario Style KSZ1BVU10, Gri - Petrol Panouri colorate interschimbabile pentru combina frigorifica Vario StyleDesign vibrant si natural: culorile puternice sunt cu siguranta o trasatura definitorie a casei. Tonul de Gri - Petrol de pe combina frigorifica Vario Style curge lin si vibrant in bucatarie si in zona de living.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Set usi Vario Style KSZ1BVU10, Gri - Petrol de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Set usi Vario Style KSZ1BVU10, Gri - Petrol sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.