Bosch Set 2 caserole cu vacuum MMZV0SB2 pentru VitaMaxx

179.99 lei
(1 magazin)
Vacuum storage box, vase rotunde de 1,5 l si 0,75 l, fabricate din Tritan; Doua vase de depozitare cu supapa de vidare - pentru a etansa orice fel de mancare cu ajutorul mixerului Bosch VitaMaxx Vase rotunde de 1,5 l și cu volum util de 0,75 l. Fabricat din Tritan,  2 caserole cu supapa de etanșare pentru a depozita orice tip de aliment Ambele recipiente pastreaza prospețimea alimentelor și a bauturilor de pana la 2 ori mai mult timp fața de pastrarea standard (fara vacuu ...

Descriere


Bosch Set 2 caserole cu vacuum MMZV0SB2 pentru VitaMaxx

Vacuum storage box, vase rotunde de 1,5 l si 0,75 l, fabricate din Tritan; Doua vase de depozitare cu supapa de vidare - pentru a etansa orice fel de mancare cu ajutorul mixerului Bosch VitaMaxx

  • Vase rotunde de 1,5 l și cu volum util de 0,75 l.
  • Fabricat din Tritan, 
  • 2 caserole cu supapa de etanșare pentru a depozita orice tip de aliment
  • Ambele recipiente pastreaza prospețimea alimentelor și a bauturilor de pana la 2 ori mai mult timp fața de pastrarea standard (fara vacuum).

Caracteristici produs

 

REZULTATE EXCELENTE:

  • Material puternic, care se potrivește perfect pompei de vid electrice de inalta performanța a mixerului Bosch VitaMaxx.
 
CONFORT / CURATARE
  • Setare ușoara a datelor: ziua și luna datei de depozitare pot fi fixate pe capacul cutiei.
  • Ambele recipiente pastreaza prospețimea alimentelor și a bauturilor de pana la 2 ori mai mult timp fața de pastrarea standard (fara vacuum).
  • Ușor de curațat: cele doua recipiente pot fi spalate in mașina de spalat vase
 
SIGURANȚĂ
  • Recipiente din Tritan: rezistente la variații de temperatura, fara miros, rezistent la șocuri, durabil și fara BPA.

 


MMZV0SB2
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsCaserola cu vacuum

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Set 2 caserole cu vacuum MMZV0SB2 pentru VitaMaxx de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Set 2 caserole cu vacuum MMZV0SB2 pentru VitaMaxx sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.