Bosch HBG675BB1

de la 3 859.00 lei (11 magazine)
AutoPilot Cu programele automate AutoPilot obții automat cele mai bune rezultate. Tot ce trebuie să faci este să pui vasul în cuptor, să introduci greutatea și să selectezi unul dintre cele până la 85 de moduri de operare. Pentru rezultate 100% perfecte – indiferent dacă este vorba despre friptură, carne sau pește. Piroliză Cu autocurățarea pirolitică, curățarea obositoare și consumatoare de timp se realizezază automat – fără utili ...

Descriere


Bosch HBG675BB1




  • AutoPilot


  • Cu programele automate AutoPilot obții automat cele mai bune rezultate. Tot ce trebuie să faci este să pui vasul în cuptor, să introduci greutatea și să selectezi unul dintre cele până la 85 de moduri de operare. Pentru rezultate 100% perfecte – indiferent dacă este vorba despre friptură, carne sau pește.








  • Piroliză



  • Cu autocurățarea pirolitică, curățarea obositoare și consumatoare de timp se realizezază automat – fără utilizarea de produse chimice de curățare. În funcție de gradul de murdărire, aparatul se încălzește până la maxim 480 °C. Tot ce rămâne este un pic de cenușă care este ușor de îndepărtat.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch HBG675BB1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch HBG675BB1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.