Bosch Gama 8 Unlimited Gen2 BCS82MAT14

de la 1 899.99 lei (4 magazine)
La fel de puternic precum un aspirator cu cablu și cu durată de funcționare prelungită.¹ -Extrem de puternic: fără compromisuri în privința performanței, fiind la fel de puternic precum un aspirator cu cablu*. -Perie motorizată AllFloor HighPower cu LED-uri: performanță de curățare îmbunătățită datorită periei cu LED-uri. -Durată de funcționare prelungită: un acumulator suplimentar îți permite să prelungești durata de funcționare. -10 ...

Descriere


Bosch Gama 8 Unlimited Gen2 BCS82MAT14

La fel de puternic precum un aspirator cu cablu și cu durată de funcționare prelungită.¹
-Extrem de puternic: fără compromisuri în privința performanței, fiind la fel de puternic precum un aspirator cu cablu*.
-Perie motorizată AllFloor HighPower cu LED-uri: performanță de curățare îmbunătățită datorită periei cu LED-uri.
-Durată de funcționare prelungită: un acumulator suplimentar îți permite să prelungești durata de funcționare.
-10 ani garanție motor³: performanță îndelungată și tehnologie Bosch pentru motorul fabricat în Germania
-POWER FOR ALL ALLIANCE: acumulatorul este compatibil cu o gamă largă de produs Bosch și ale altor branduri.

Statusul bateriei afișat pe display-ul LED, la îndemână pe mâner. Ai rămas fără baterie în mod neasteptat în timp ce aspirai? Nu-ți face griji! Statusul bateriei este afișat pe display-ul LED, este ușor de citit și îți arată statusul bateriei astfel încât să încarci la timp acumulatorul.

Aerul evacuat este mai curat decât aerul ambiental. În aer există particule fine de praf. Datorită sistemului de filtre cu cartuș, aerul evacuat este filtrat de trei ori fiind astfel este mai curat decât aerul pe care-l respiri. Sistemul de filtre cu cartuș asigură filtrarea a 99,9% din particulele fine de praf.

Potrivit pentru a curăța interiorul mașinii. Interiorul mașinii poate fi un loc destul de dificil de curățat. Aspiratorul dispune de accesorii utile cu ajutorul cărora vei curăța fiecare loc cu ușurință. Durata de funcționare prelungită, versatilitatea și confortul în utilizare fac ideal acest aspirator pentru a curăța interiorul mașinii.

Curățare pe toate suprafețele - pardoseală, tapițerie, tavan și interiorul mașinii. Aspirarea pe toate suprafețele este acum posibilă. Noul aspirator Unlimited dispune de accesorii utile care îți permit să cureți toate tipurile de pardoseli, dar și alte suprafețe precum mese, tapițerie sau interiorul mașinii tale.

Versatilitate și rezultate excelente de curățare datorită periei cu LED-uri. E ușor să îți scape murdăria pe care nu o poți vedea. De aceea, am dotat peria cu LED-uri astfel încât să fie vizibilă murdăria greu de observat. Bucură-te de performanță îmbunătățită, aspirare silențioasă, manevrare ușoară, versatilitate și de o curățare a prafului de 99.9%⁶.

Un acumulator suplimentar îți permite să prelungești durata de funcționare. Vrei să cureți toată casa fără ca aspiratorul să rămână fără energie? Dacă dorești flexibilitate mai mare în privința duratei de funcționare, un acumulator suplimentar îți permite să prelungești perioada de aspirare. Aspiratorul îți oferă autonomie prelungită*, dacă folosești doi acumulatori Power Plus de 4 Ah împreună cu un încărcător rapid.

O singură baterie pentru întreaga locuință. Aparatele din locuință au tipuri diferite de baterii ceea ce poate fi destul de costisitor. Acumulatorul de 18 V este compatibil cu o gamă largă de scule electrice și unelte de grădinărit de la Bosch, dar și cu produse de la alte branduri precum Gardena, Gloria, Wagner și Rapid.

Ajustare automată a performanței de curățare în funcție de tipul de pardoseală. Nu îți mai face griji despre modul de curățare a diverselor suprafețe. Modul Auto detectează automat tipul de pardoseală și optimzează fluxul de aer, determinând astfel echilibrul optim între puterea de curățare și durata de funcționare.

Mâner ergonomic și perie motorizată pentru mai multă flexibilitate, nefiind necesar să ții butonul apăsat în permanență. Curățarea locurilor greu accesibile poate fi o provocare, dar nu și cu aspiratorul Unlimited. Peria se rotește la 180° pentru ma multă flexibilitate și curățare ușoară a locurilor greu accesibile. Te bucuri de confort în utilizare deoarece nu este necesar să ții apăsat butonul în permanență.

La fel de puternic precum un aspirator cu cablu**. Cu aspiratorul vertical Unlimited Gen2 gama 8 ai acceași perfomanță de curățare precum cea obținută de un aspirator cu cablu*. Datorită bateriei îmbunătățite, motorului puternic și periei motorizate, acest aspirator multifuncțional asigură rezultate de curățare în profunzime.

Panou de control cu 3 trepte de putere. Diferitele sarcini de curățare necesită moduri diferite de aspirare. Modul “Turbo” asigură extra putere pentru sarcinile dificile de curățare, oferind aceeași perfomanță ca un aspirator cu cablu*. Modul “Auto” ajustează performanța de curățare și durata de funcționare în funcție de tipul suprafeței, iar modul “Eco” asigură autonomie prelungită în sarcinile zilnice de curățare.

Ușor de montat, de depozitat și de încărcat datorită stației de andocare. Depozitarea și încărcarea aspiratorului vertical ar trebui să fie cât mai ușoară posibil. Datorită designului subțire și modern, aspiratorul Unlimited este ușor de depozitat și de încărcat în stația de andocare montată pe perete. Există și un spațiu spațiu de depozitare pentru accesorii, astfel încât ai totul la îndemână când vrei să cureți locuința.

Perie rolă ușor de îndepărtat și de curățat. Din când în când trebuie să cureți peria tip rolă, dar acest lucru nu îți va lua mult timp. Peria tip rolă poate fi îndepărtată rapid, iar părul stâns pe perie este ușor de curățat astfel încât să revii rapid la perfomanță maximă de curățare.

Golire ușoară a containerului pentru praf, nefiind necesară spălarea filtrului. Golirea containerului pentru praf trebuie să fie cât mai ușoară și cât mai igenică, iar murdăria trebuie să fie îndepărtată cu contact minim cu praful. Scoate containerul de praf, rotește cadranul și golește-l direct în coș.

Curățare rapidă și ușoară a filtrului. Curățarea filtrului presupune un efort suplimentar. Datorită sistemului Rotation Clean, cureți filtrul rapid și igienic. Tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi containerul de praf și să rotești cadranul. Murdăria este îndepărtată rapid, tot praful fiind eliminat cu contact minim.

Motor Bosch– calitate fabricată în Germania. Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 80 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar ca un aspirator să ofere rezultate optime de curățare, ci și să aibă o durată de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor³.

Caracteristici produs

 • Perie AllFloor HighPower cu LED-uri: o singură perie electrică pentru curățarea pe toate suprafețele;
 • Motor TurboSpin: 10 ani garanție pentru motorul fabricat în Germania.
 • Durată de funcționare prelungită: un acumulator suplimentar (accesoriu opțional) permite prelungirea duratei de funcționare dacă este necesar.
 • Număr de baterii: 1 buc. acumulator Power for ALL interschimbabil.
 • Power For All Alliance: acumulatorul este compatibil cu mai multe produse Bosch (linia verde), precum și cu produse de la alte branduri.
 • Durată de funcționare cu acumulatorul de 4.0 Ah:
  -Până la 65 min. în mod Eco cu accesorii non-electrice
  -Până la 55 min. în mod Eco cu peria motorizată,
  -Până la 20 min. în mod Auto cu peria motorizată,
  -Până la 10 min. în mod Turbo cu peria motorizată.
 • 3 moduri de funcționare intuitive pentru toate sarcinile de curățare:
  -Mod Eco: durată mare de funcționare pentru suprafețe mari,
  -Mod Auto: autonimie prelungită și performanță prin ajustarea automată a puterii,
  -Mod Turbo: putere maximă pentru rezultate uimitoare.
 • Mod Auto: peria își ajustează în mod automat performanța în funcție de tipul de podea detectat: covor sau podea dură. Durata maximă de utilizare și performanța depind de gradul de murdărie.
 • Materiale de calitate superioară: filtru igenic cu cartuș și membrană Pure Air pentru aer evacuat mai curat decât cel ambiental (99,99% filtrare⁴).
 • RotationClean: datorită sistemului Rotation Clean filtrul poate fi curățat rapid și igienic, nefiind necesară spălarea acestuia.
 • Întreținere ușoară: cutia de praf poate fi îndepărtată și curățată rapid.
 • Sistem EasyClean: demontare și curățare ușoară a periei tip rolă.
 • Perie cu capăt flexibl: Rotire la 180° pentru mai multă flexibilitate.
 • Utilizare ușoară: nu este necesar să ții apăsat încontinuu butonul de pornire.
 • Curățare pe toate suprafețele: datorită multiplelor accesorii poți curăța murdăria de toate suprafețele, de la podea până la tavan și interiorul mașinii.
 • Depozitare facilă: stație de andocare pentru depozitarea ușoară a aspiratorului și a accesoriilor.
 • Volumul rezervorului de praf: XL.
 • Greutate (gata de utilizare cu duză pentru pardoseală): 2,9 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Gama 8 Unlimited Gen2 BCS82MAT14 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Gama 8 Unlimited Gen2 BCS82MAT14 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.