Bosch Gama 6 Unlimited BBS611MAT

de la 1 049.00 lei (10 magazine)
Descriere Aspirator cu acumulatori BOSCH Gama 6 Unlimited BBS611MAT, Uz Dry, 2 trepte, 1 acc. li-Ion 18V (uz 30min, reînc. 4h), Praf 0.3l, Perie electrică AllFloor Power, Motor DigitalSpin, 2.3kg (Moonlight Blue) de la BOSCH Curățare eficientă . Peria electrică AllFloor Power și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli. Manevrare fără efort și utilizare confortabilă datorită designului compact.  Aspirare c&a ...

Descriere


Bosch Gama 6 Unlimited BBS611MAT

Descriere Aspirator cu acumulatori BOSCH Gama 6 Unlimited BBS611MAT, Uz Dry, 2 trepte, 1 acc. li-Ion 18V (uz 30min, reînc. 4h), Praf 0.3l, Perie electrică AllFloor Power, Motor DigitalSpin, 2.3kg (Moonlight Blue) de la BOSCH

Curățare eficientă. Peria electrică AllFloor Power și motorul compact Digital Spin îți permit să cureți orice tip de pardoseli.

Manevrare fără efort și utilizare confortabilă datorită designului compact. Aspirare cât se poate de ușoară. Designul compact și greutatea redusă fac curățarea mult mai ușoară. Aspiratorul de mână cântărește numai 1.4 kg, iar împreună cu tubul și cu peria numai 2.3 kg. Acum este mult mai ușor să aspiri toate suprafețele, de la podea până la tavan.

Curățare pe toate suprafețele - pardoseli, tavan și mașină. Aspirarea pe toate suprafețele, de la podea până la tavan, este acum posibilă. Aspiratorul dispune de accesorii utile care te ajută să cureți diferite tipuri de pardoseli, dar și alte suprafețe precum mese, tapițerie sau interiorul mașinii.

Autonomie extinsă cu ușurință datorită setului de acumulatori interschimbabili. Vrei să cureți toată casa fără ca aspiratorul să rămână fără energie? Dacă dorești flexibilitate mai mare în privința duratei de funcționare, o baterie suplimentară îți permite să prelungești perioada de aspirare.

Acumulatori compatibili cu o gamă largă de scule electrice și de grădinarit Bosch de 18 V. Majoritatea dispozitivelor au tipuri diferite de acumulatori ceea ce poate fi incomod. Acumulatorii interschimbabili Power for ALL fac parte din sistemul de acumulatori de 18 V pentru casă și grădină (gama de produse verzi Bosch). Aceștia sunt compatibili cu numeroase aparate electrice și cu diferite unelte de grădinărit de la Bosch.

Motor fără perii și perie motorizată pentru performanță constantă. Meriți performanțe constante pentru curățenia casei tale. De aceea, am dotat aspiratorul nostru Unlimited cu cea mai recentă tehnologie (motor fără perii) făcând motorul puternic, fiabil și fără emisii. În combinație cu peria motorizată AllFloor Power de la Bosch, acesta îți asigură o curățare temeinică pe toate suprafețele.

Calitate fabricată în Germania. Prețuiești calitatea superioară? Aspiratorul Unlimited Serie | 6 este dezvoltat și produs în fabrica noastră, cu peste 80 de ani de experiență în producția de aspiratoare. Aspiratoarele noastre au câștigat multe premii la testele consumatorilor și au trecut sute de ore de testare în faza de dezvoltare.

Caracteristici tehnice:

  • Timp de incarcare 4 h
  • Tensiune 18,0 V
  • Autonomie 30 min
  • Niveluri de performanţă 2
  • Fără sac
  • Dimensiuni (Lxhxl): 265x1220x200 (mm)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Gama 6 Unlimited BBS611MAT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Gama 6 Unlimited BBS611MAT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.