Borofone BO5 Star cu microfon Blue

de la 44.82 lei (3 magazine)
Borofone Casti BO5 Star cu microfon Blue     Castile BO5 Star cu microfon cu difuzoare de 40 mm sunt usoare iar designul ergonomic asigura o purtare confortabila, astfel pot fi folosite zilnic fara probleme.   Castile au microfon incorporat integrata pe fir pentru gestionarea convorbirilor telefonice. Nu este nevoie sa indepartati castile de la ureche pentru a vorbi la telefon, doar apasati scurt butonul pentru a raspunde sau mentineti apasat pentru a ...

Descriere


Borofone BO5 Star cu microfon Blue

Borofone Casti BO5 Star cu microfon Blue
 
 
Castile BO5 Star cu microfon cu difuzoare de 40 mm sunt usoare iar designul ergonomic asigura o purtare confortabila, astfel pot fi folosite zilnic fara probleme.
 
Castile au microfon incorporat integrata pe fir pentru gestionarea convorbirilor telefonice. Nu este nevoie sa indepartati castile de la ureche pentru a vorbi la telefon, doar apasati scurt butonul pentru a raspunde sau mentineti apasat pentru a respinge.
 
 
 
Caracteristici:
 
- mufa jack 3.5 mm
- echilibrarea tonalitatii sunetelor
- difuzor: 40 mm.
- putere nominala: 15mW
- puterea maxima de intrare: 50mW
- microfon: controler cu microfon.
- potrivire confortabila
- design ergonomic
- lungime cablu: 1.2 m
- culoare: Albastru
- greutate: 65 g
- comaptibile cu dispozitivele cu port Jack 3.5 mm
 
 
 
Imagini cu caracter informativ!

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Borofone BO5 Star cu microfon Blue de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Borofone BO5 Star cu microfon Blue sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.