Borofone BC34 Mini Black

Borofone Casca BC34 Mini Bluetooth Black Cu noua Casca BC34 Mini Bluetooth de la Borofone conversezi in siguranta in orice circumstanta, de dimensiuni reduse, usoara, compacta si cu un design ergonomic, casca poate fi purtata intreaga zi fara niciun fel de disconfort. Carcasa BC34 Mini Bluetooth ofera un aspect la moda, frumos.   Ofera un sunet de calitate atat in timpul apelurilor, bateria de 40 mAh genereaza o autonomie de pana la 4 ore de redare media si convo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Borofone BC34 Mini Black

Borofone Casca BC34 Mini Bluetooth Black



Cu noua Casca BC34 Mini Bluetooth de la Borofone conversezi in siguranta in orice circumstanta, de dimensiuni reduse, usoara, compacta si cu un design ergonomic, casca poate fi purtata intreaga zi fara niciun fel de disconfort. Carcasa BC34 Mini Bluetooth ofera un aspect la moda, frumos.
 
Ofera un sunet de calitate atat in timpul apelurilor, bateria de 40 mAh genereaza o autonomie de pana la 4 ore de redare media si convorbire.
 
 
Caracteristici:
 
 
- conectivitate:Bluetooth 5
- sistem de operare compatibil: Android
- timp incarcare: 1 h
- timp apeluri/muzica: 4 h
- timp standby: 120 h
- raza de actiune: 10 m
- capacitate baterie: 70 mAh
- tip conectivitate: Single Point
- dimensiune: 26 × 15 × 24 mm
- greutate: 3 g
- culoare: Negru
 
 
Imagini cu caracter informativ!


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Borofone BC34 Mini Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Borofone BC34 Mini Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.