Bormioli Rocco Set 6 farfurii opal 220 / 280 ml Performa

31.18 lei
(1 magazin)
Set 6 farfurii suport pentru cesti opal de 220 / 280 ml Bormioli PerformaColectia Performa se caracterizeaza prin rezistenta la socurile termice si ciobire. Au un design simplu si placut.Produsele din opal pot fi utilizate in acelasi fel cu cele din portelan, avand in plus avantajul de a putea fi introduse in cuptoarele cu microunde fara a exista riscul de deterioare sau ciobire.De asemenea, datorita elasticitatii superioare a ceramicii, in practica s-a constatat ca multe dintre cader ...

Descriere - Bormioli Rocco Set 6 farfurii opal 220 / 280 ml Performa


Set 6 farfurii suport pentru cesti opal de 220 / 280 ml Bormioli PerformaColectia Performa se caracterizeaza prin rezistenta la socurile termice si ciobire. Au un design simplu si placut.Produsele din opal pot fi utilizate in acelasi fel cu cele din portelan, avand in plus avantajul de a putea fi introduse in cuptoarele cu microunde fara a exista riscul de deterioare sau ciobire.De asemenea, datorita elasticitatii superioare a ceramicii, in practica s-a constatat ca multe dintre caderile accidentale ale diverselor produse din opal nu au condus la deteriorarea acestora desi sunt totusi casante.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bormioli Rocco Set 6 farfurii opal 220 / 280 ml Performa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bormioli Rocco Set 6 farfurii opal 220 / 280 ml Performa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.