Boltze Brad decorativ mic - Green Tree

117,60 lei (1 magazin)
Brăduț pentru Crăciun, fabricat din metal și plastic, extrem de rezistent și ideal pentru decor. Acum câteva decenii, în 1964, a luat naștere compania Boltze. Aceștia au o istorie unică, bazată pe tendințe noi și calitate ireproșabilă păstrată odată cu trecerea timpului. Brandul a surprins întotdeauna prin obiectele decorative pentru casă și colecțiile impresionante dedicate celor mai importante sărbători. Boltze Xmas cuprinde accesorii ...

Descriere


Boltze Brad decorativ mic - Green Tree

Brăduț pentru Crăciun, fabricat din metal și plastic, extrem de rezistent și ideal pentru decor.

Acum câteva decenii, în 1964, a luat naștere compania Boltze. Aceștia au o istorie unică, bazată pe tendințe noi și calitate ireproșabilă păstrată odată cu trecerea timpului.

Brandul a surprins întotdeauna prin obiectele decorative pentru casă și colecțiile impresionante dedicate celor mai importante sărbători.

Boltze Xmas cuprinde accesorii ideale pentru fiecare iubitor de Crăciun și sărbătoare, dar în același timp pasionat de decorarea propriei case într-un mod neconvențional, elegant sau tradițional.

Tip:
Brad
Material:
Metal / Plastic
Colectie:
Boltze Xmas
Cod de bare:
4020607518896
Dimensiuni:H: 55cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Boltze Brad decorativ mic - Green Tree de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Boltze Brad decorativ mic - Green Tree sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.