BODYTONE Aparat multifunctional semi-profesional EVOM4

Aparat multifunctional  semi-profesional cu 4 stații cu structură consolidată și componente de înaltă rezistență. Oferă o gamă largă de posibilități cu peste 15 exerciții diferite. Sistem profesional de încărcare. Antrenează-te ca într-o sală de gimnastică cu sistemul său de încărcare de 100 kg cu selector magnetizat. Cel mai complet aparat multifunctional. *Combinați aparatul multifunctional cu presa pentru picioare din așeza ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BODYTONE Aparat multifunctional semi-profesional EVOM4

Aparat multifunctional  semi-profesional cu 4 stații cu structură consolidată și componente de înaltă rezistență. Oferă o gamă largă de posibilități cu peste 15 exerciții diferite.

Sistem profesional de încărcare.

Antrenează-te ca într-o sală de gimnastică cu sistemul său de încărcare de 100 kg cu selector magnetizat. Cel mai complet aparat multifunctional.

*Combinați aparatul multifunctional cu presa pentru picioare din așezat.

*Controlul exercitiului cu o tensiune maximă de 98 kg. Posibilități mari de greutate pentru antrenament progresiv.

*Apăsați piciorul reglabil cu ghidon. Confort maxim în timpul exercițiului fizic.

*Angrenaj complet. Protecție și siguranță mai mari în timpul exercițiului fizic.

*Sistem de scripete cu rulmenți. Permite un exercițiu foarte lin și direct.

*Durată lungă garantată. Aparatul multifunctional este realizat din oțel acoperit de vopsea epoxidică.  Garanție semi-profesională (ore de utilizare maxime: 1560h / an)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BODYTONE Aparat multifunctional semi-profesional EVOM4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BODYTONE Aparat multifunctional semi-profesional EVOM4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.