Body-Solid Body Solid GCAB-STK

8 134.00 lei
(1 magazin)
Aparat Forta Abdomen si Spate Body-Solid GCAB-STK cu funcție dublă pentru abdomen și spate, vă permite să antrenați două grupe musculare majore: abdominalii și spatele. Construcția este una robustă comercială, inovatoare, aparatul fiind complet reglabil, cu un element de blocare ușor de utilizat, care permite 20 de ajustări suplimentare pentru a crește controlul și amplitudinea de mișcare.Suportul de picioare complet tapițat este reglabilă în 7 poziții, și per ...

Descriere


Body-Solid Body Solid GCAB-STK

Aparat Forta Abdomen si Spate Body-Solid GCAB-STK cu funcție dublă pentru abdomen și spate, vă permite să antrenați două grupe musculare majore: abdominalii și spatele. Construcția este una robustă comercială, inovatoare, aparatul fiind complet reglabil, cu un element de blocare ușor de utilizat, care permite 20 de ajustări suplimentare pentru a crește controlul și amplitudinea de mișcare.

Suportul de picioare complet tapițat este reglabilă în 7 poziții, și permite izolarea suplimentară a mușchilor abdominali și spatelui. Este conceput pentru a oferi un antrenament intens, eliminând în același timp tensiunea. Datorită proiectării simple și comode este un aparat ușor de folosit atât de bărbați, cât și de femei.

Tapițeria DuraFirm™ groasă și confortabilă ajută la reducerea oboselii și disconfortului din timpul antrenamentului, permițându-vă să nu întrerupeți sesiunea de antrenament. Suportul și stabilitatea solidă a cadrului este asigurat de oțelul solid, sudat pe toate cele 4 părți.

Aparatul Body-Solid este special conceput pentru a vă concentra asupra abdomenului și spatelui într-un mod sigur și eficient, iar extensia spatelui este o modalitate excelentă de a vă întări spatele.

Vine standard cu o stivă de greutate de 95 kg. Este disponibilă opțional stivă de 140 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Body Solid GCAB-STK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Body Solid GCAB-STK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.