Body-Solid Banca de exercitii reglabila GSID50

2 228.00 lei
(1 magazin)
Banca universală Body-Solid GSID50 oferă posibilităţi multiple pentru exerciţii cu haltere. Tapiseria băncii asigură confortul maxim în timpul unor exerciţii. Spătarul aparatului este reglabil şi din această cauză puteţi efectua exerciţii multiple. Suportul pentru picioare cu bureţi la fel se poate regla la diferite înălţimi.Datorită roţilor mici şi mânerelor din spatele aparatului, acesta poate să fie mişcat cu uşurinţă. ...

Descriere


Body-Solid Banca de exercitii reglabila GSID50

Banca universală Body-Solid GSID50 oferă posibilităţi multiple pentru exerciţii cu haltere. Tapiseria băncii asigură confortul maxim în timpul unor exerciţii. Spătarul aparatului este reglabil şi din această cauză puteţi efectua exerciţii multiple. Suportul pentru picioare cu bureţi la fel se poate regla la diferite înălţimi.

Datorită roţilor mici şi mânerelor din spatele aparatului, acesta poate să fie mişcat cu uşurinţă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Banca de exercitii reglabila GSID50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Banca de exercitii reglabila GSID50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.