Body-Solid Banca de exercitii reglabila Body Solid GFID71 + GPCA1

2 449.00 lei
(1 magazin)
Întrebaţi cu curaj un antrenor personal sau un profesionist de fitness, care ar fi unicul aparat pe care l-ar achiziţiona pentru creşterea masei musculare şi corporale. Garantat răspunsul cel mai popular ar fi aparatul universal!În vederea confortului utilizatorului şi creşterii numărului de exerciţii atât scaunul cât şi spătarul pot fi reglat în 8 poziţii diferite. Tapiseria aparatului este concepută din bureţi groşi, acoperite cu piele sintetică.Aparţine de apar ...

Descriere


Body-Solid Banca de exercitii reglabila Body Solid GFID71 + GPCA1

Întrebaţi cu curaj un antrenor personal sau un profesionist de fitness, care ar fi unicul aparat pe care l-ar achiziţiona pentru creşterea masei musculare şi corporale. Garantat răspunsul cel mai popular ar fi aparatul universal!

În vederea confortului utilizatorului şi creşterii numărului de exerciţii atât scaunul cât şi spătarul pot fi reglat în 8 poziţii diferite. Tapiseria aparatului este concepută din bureţi groşi, acoperite cu piele sintetică.
Aparţine de aparat suportul de picioare cu bureţi în forma T, cu ajutorul căruia puteţi efectua exerciţii pentru antrenarea muşchilor abdomenului. La aparat mai puteţi achiziţiona separat încă trei module de accesorii (aparatul pentru picioare – GLDA3, banca Scott – GPCA1) să fie şi mai multifuncţional!

La proiectarea aparatului universal, producătorul a acordat o mare atenţie la faptul ca să fie uşor montabil la scripeţii încrucişaţi, şi la cadrele de forţă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Banca de exercitii reglabila Body Solid GFID71 + GPCA1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Banca de exercitii reglabila Body Solid GFID71 + GPCA1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.