Body-Solid Banca de exercitii inclinata GAB39

634.00 lei
(1 magazin)
Acest aparat este potrivit pentru antrenarea uşoară, confortabilă şi nu în ultimul rând eficientă (dreaptă şi oblică) a muşchilor abdomenului! Utilizatorul trebuie doar să se aşeze confortabil pe bancă, trebuie să sprijine picioarele şi muşchii abdomenului sunt gata pentru antrenament! Cadrul masiv şi tălpile late ale aparatului împiedică balansul în timpul efectuării antrenamentelor. Aparatul poate fi folosit atât la domiciliu cât şi în sălile de forţă/fi ...

Descriere


Body-Solid Banca de exercitii inclinata GAB39

Acest aparat este potrivit pentru antrenarea uşoară, confortabilă şi nu în ultimul rând eficientă (dreaptă şi oblică) a muşchilor abdomenului! Utilizatorul trebuie doar să se aşeze confortabil pe bancă, trebuie să sprijine picioarele şi muşchii abdomenului sunt gata pentru antrenament!

Cadrul masiv şi tălpile late ale aparatului împiedică balansul în timpul efectuării antrenamentelor. Aparatul poate fi folosit atât la domiciliu cât şi în sălile de forţă/fitness.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Banca de exercitii inclinata GAB39 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Banca de exercitii inclinata GAB39 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.