Body-Solid Aparat extensii picioare Powerline PLCE165X

1 619.00 lei
(1 magazin)
Întărirea muşchilor pulpelor (spate şi faţă), precum formarea lor, nu a fost niciodată mai simplă. Trebuie doar să plasaţi discurile de greutate ideale (nu vin împreună cu aparatul, se vor achiziţiona separat), reglaţi perinele de genunchi şi de spate în poziţie comodă, apucaţi mânerele antiderapante de pe lateralul aparatului şi începeţi antrenamentul!Întindere pulpe: Îndepărtaţi de pe aparat perina pentru genunchi şi aşezaţi-o în orificiul din spatele ...

Descriere - Body-Solid Aparat extensii picioare Powerline PLCE165X


Întărirea muşchilor pulpelor (spate şi faţă), precum formarea lor, nu a fost niciodată mai simplă. Trebuie doar să plasaţi discurile de greutate ideale (nu vin împreună cu aparatul, se vor achiziţiona separat), reglaţi perinele de genunchi şi de spate în poziţie comodă, apucaţi mânerele antiderapante de pe lateralul aparatului şi începeţi antrenamentul!

Întindere pulpe: Îndepărtaţi de pe aparat perina pentru genunchi şi aşezaţi-o în orificiul din spatele spătarului. Scoateţi mânerul de fixare din cadru şi împingeţi în faţă bara de susţinere a discurilor, apoi reaşezaţi mânerul în cadru! Lăsaţi în jos mânerul perinelor de picioare şi începeţi antrenamentul!

Îndoire pulpe: La începutul exerciţiului bara de susţinere a greutăţii trebuie să fie în spatele mânerului de fixare. Setaţi poziţia perinei de genunchi aşa cum vă este comod, specificaţi sistemul de mişcare al exerciţiului, apoi aşezaţi călcâiele pe rola de burete! Începeţi antrenamentul!

În vederea unei eficienţe mai sporite, sistemul de mişcare a exerciţiilor este uşor de soluţionat. Rezultatul va apărea rapid, iar confortul şi siguranţa asigurata de producător nu vor întârzia să apară.
Aparatul a fost conceputa pentru uz domiciliu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Aparat extensii picioare Powerline PLCE165X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Aparat extensii picioare Powerline PLCE165X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.