Body Craft Power Rack F430

3 619.00 lei
(1 magazin)
Standul Multifunctional Body Craft F430 este o stație de antrenament versatiă cu multiple moduri ce utilizare. Cadrul solid de 90kg poate suporta capacități mari de încărcare de până la 540 kg. Pe toată lungimea standului există găuri pentru ajustarea suporturilor pentru haltere. Găurile sunt la 5 cm distanță unele de altele. Suporturile reprezinta o modalitate sigură de a fixa halterele, atât pe interior cât și pe exterior. Dacă suporturile sunt împerecheate, le p ...

Descriere - Body Craft Power Rack F430


Standul Multifunctional Body Craft F430 este o stație de antrenament versatiă cu multiple moduri ce utilizare. Cadrul solid de 90kg poate suporta capacități mari de încărcare de până la 540 kg. Pe toată lungimea standului există găuri pentru ajustarea suporturilor pentru haltere. Găurile sunt la 5 cm distanță unele de altele. Suporturile reprezinta o modalitate sigură de a fixa halterele, atât pe interior cât și pe exterior. Dacă suporturile sunt împerecheate, le puteți folosi pe post de siguranțe când efectuați genuflexiuni cu haltera. Bara superioară servește ca bară traversă, dar puteți să o folosiți și ca punct de ancorare pentru sistemele suspendate, benzi de rezistență sau alte echipamente similare.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body Craft Power Rack F430 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body Craft Power Rack F430 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.