Bluesound VAULT 2i

6 999.00 lei
(1 magazin)
Poti face rip tuturor CD-urilor rapid, in format lossless hi-res, mp3 sau ambele variante simultan. Poti cumpara si depozita in memorie piese hi-res pe un HDD dedicat, rapid de 2 TB fara a avea nevoie de performantele unui computer. Astfel, poti accesa si distribui toata libraria ta de muzica in intreaga casa, chiar si in mai multe camere in acelasi timp. ...

Descriere


Bluesound VAULT 2i

Poti face rip tuturor CD-urilor rapid, in format lossless hi-res, mp3 sau ambele variante simultan. Poti cumpara si depozita in memorie piese hi-res pe un HDD dedicat, rapid de 2 TB fara a avea nevoie de performantele unui computer. Astfel, poti accesa si distribui toata libraria ta de muzica in intreaga casa, chiar si in mai multe camere in acelasi timp.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bluesound VAULT 2i de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bluesound VAULT 2i sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.