Blue Orange Brix

104,90 lei (1 magazin)
Pentru: Familie Culoare: Multicolor Abilitati Dezvoltate: Gandire asociativa Brand: Blue Orange Limba: Nu este cazul Nr Min Jucatori: 2 Nr Max Jucatori: 2 Varsta Minima: 7 Durată: 10 Cod de bare: 3770000904390 Descriere Fii primul care construieste o linie de 4 caramizi si revendica Zidul! Brix aduce o noua dimensiune clasicului joc X si 0 folosind piese formate din doua cuburi de culoarea diferita si co ...

Descriere


Blue Orange Brix

Pentru:
Familie
Culoare:
Multicolor
Abilitati Dezvoltate:
Gandire asociativa
Brand:
Blue Orange
Limba:
Nu este cazul
Nr Min Jucatori:
2
Nr Max Jucatori:
2
Varsta Minima:
7
Durată:
10
Cod de bare:
3770000904390
Descriere

Fii primul care construieste o linie de 4 caramizi si revendica Zidul!
Brix aduce o noua dimensiune clasicului joc X si 0 folosind piese formate din doua cuburi de culoarea diferita si continand ambele simboluri. Primul jucator care aliniaza patru cuburi in linie cu aceeasi caracteristica, castiga jocul. Brix este un joc simplu, rapid dar unic ca strategie, cu trei variante diferite de joc:
1. Simbol contra simbol, indiferent de culoare
2. Culoare contra culoare, indiferent de simbol
3. Simboluri versus culori
Spor la joaca!

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blue Orange Brix de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blue Orange Brix sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.