Blizzard Starcraft + Broodwar BestSeller Edition (PC)

Pachetul include ultima versiune StarCraft si extensia Brood War, cat si pretioasele Serial Numbers care deschid accesul gamer-ilor pe BattleNet, facand din StarCraft + Broodwar o comoara pentru fanii jocurilor de strategie in timp real. In loc de 2 adversari cu puteri egale care sa se confrunte, cele trei rase distincte din StarCraft au capacitati si strategii unice. Fiecare jucator concureaza in lupta pentru resurse tipica pentru genul RTS (strategie in timp real), dar acesta este si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Blizzard Starcraft + Broodwar BestSeller Edition (PC)

Pachetul include ultima versiune StarCraft si extensia Brood War, cat si pretioasele Serial Numbers care deschid accesul gamer-ilor pe BattleNet, facand din StarCraft + Broodwar o comoara pentru fanii jocurilor de strategie in timp real. In loc de 2 adversari cu puteri egale care sa se confrunte, cele trei rase distincte din StarCraft au capacitati si strategii unice. Fiecare jucator concureaza in lupta pentru resurse tipica pentru genul RTS (strategie in timp real), dar acesta este singura caracteristica comuna. Locuitorii Terrei isi pot muta voluminoasele baze mecanizate in functie de necesitati in timp ce reptilele Zerg isi maresc numarul de colonii si luptatori care se nasc din larve de mutanti. intre timp, nobilii Protoss proiecteaza echipamentul din lumea lor folosind puteri psionice.

Garantie Persoana Fizica1
Garantie Persoana Juridica1
GenReal-time Strategy
PlatformaPC
Limita de varsta12+
Greutate Colet0.5
Cod producatorG1967

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blizzard Starcraft + Broodwar BestSeller Edition (PC) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blizzard Starcraft + Broodwar BestSeller Edition (PC) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.