Blizzard Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch

228.97 lei (1 magazin)
Semnele sfarsitului atrag eroi puternici din întregul sanctuar care să se ridice și să învingă un rău renăscut. Diablo III: Eternal Collection este o experiență de rol, de acțiune inegalabilă, și conține Diablo III, setul de extindere a sufletelor și clasa de necromancer, împreună într-un singur volum definitiv. Eliberati legiuni ale răului de-a lungul celor cinci acte din povestea Diablo III, sau explorați lumea deschisă în mod aventurier. Participați la evenime ...

Descriere


Blizzard Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch

Semnele sfarsitului atrag eroi puternici din întregul sanctuar care să se ridice și să învingă un rău renăscut. Diablo III: Eternal Collection este o experiență de rol, de acțiune inegalabilă, și conține Diablo III, setul de extindere a sufletelor și clasa de necromancer, împreună într-un singur volum definitiv. Eliberati legiuni ale răului de-a lungul celor cinci acte din povestea Diablo III, sau explorați lumea deschisă în mod aventurier. Participați la evenimente sezoniere și obțineți recompense exclusive, inclusiv seturi de blindaje, animale de companie însoțitoare și altele. Nintendo Switch exclusives include accesorii bonus, exclusiv pentru switch, oferă un set complet de transmisie, armură intimidantă pentru regele tuturor răului. Ganondorf joacă cu până la patru prieteni online, offline prin coop local sau pe un singur stil de consolă. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blizzard Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blizzard Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.